Skynz

Staf

Geen informatie beschikbaar

Dames V en L valt langzaam in een winterslaap
Na 2 gelijke spelen was V en L gebrand om weer eens 3 punten te pakken. Voor het eerst in 2 weken stonden we weer met z´n allen op het veld. Of het verstandig is om een wedstrijd te spelen zonder dat er getraind wordt, laat ik in het midden.  Grote wijziging in de opstelling was dat keepster Evelien Gerritsen ernstig geblesseerd was aan haar wijsvinger. Je zou denken dat agent Gerritsen wel getraind is om met messen te werken, maar niets is minder waar. Gelukkig werden haar schoenen gevuld door het nieuwe talentje van de club: Mirte Overvelde. Met haar 15 jaren jong, staat ze flink haar mannetje onder de lat!  V en L ging goed van start, maar al snel werd duidelijk dat Warnsveldse boys wellicht onterecht  op de 10e plek op de ranglijst staat. Beide ploegen waren fel en de wedstrijd ging erg op en neer. Echter, het was V en L die met de meeste kansen in de eerste helft kwam. Spelverdeler Nadieh Heijmeriks stond vaak vrij en kon goed combineren met Femke Koldenhof. Samen met Lieke Hopman waren zij de motor van het team, die de boel draaiend hielden. Echter zorgt dit krachtige middenveld ervoor dat er power mist in de voorhoede. De snelheid om de achterlijn te halen is aanwezig, maar V en L is nog op zoek naar een échte killer die de trekker genadeloos overhaalt. Desalniettemin ontstonden er wel kansen. Femke Koldenhof schoot na een mooie tiki-taka aanval voorlangs de paal en ook Nadieh Heijmeriks was niet gelukkig in de afronding. Daar moet aan toegevoegd worden dat er een 1-mans muur op de goal stond, namelijk de keepster van Warnsveldse Boys. De snelle aanvallers van Warnsveldse boys kwamen enkele keren langszij, maar er was geen sprake van échte dreiging. We gingen rusten met de brilstand 0-0. Na de rust verslapte V en L een beetje en kreeg Warnsveld de overhand. Een snelle uitbraak van Warnsveld verraste de verdediging van V en L. De buitenspeelsters gaf hem panklaar op de spits en zij tikte deze keurig binnen. V en L probeerde terug te komen van de achterstand maar kwam nauwelijks meer aan voetballen toe. Wellicht is de winterstop een goede uitkomst om het team weer draaiende te krijgen, een moeilijke opgave voor leider Richard Koers. Eindstand 1-0.

Doelpunten

Ruststand onbekend
Eindstand 1 - 0

Laatst gewijzigd door SVS - overgenomen van voetbal.nl op 02-01-2022 om 23:59 uur © 2006 - 2022 sv V en L - Site by Bjorn   Beheer