Skynz

Staf

Geen informatie beschikbaar

Dames V en L houdt een zuur gevoel over aan een gelijkspel
Na de winst van vorige week, willen de dames van V en L deze lijn voortzetten om aan te sluiten bij de top van de competitie. Vandaag stond er een spannend affiche tegen Vorden op het programma. V en L genoot nog van het zonnetje, want zij werden al vroeg verrast door de snelheid van de rechtsbuiten van Vorden. Zij schoot zuiver in de verre hoek en het stond 1-0. V en L pepte elkaar op en ging op zoek naar de 1-1. Na een kleine 10 minuten werd er van achteruit een aanval opgezet via de altijd betrouwbare middenvelder Nadieh Heijmeriks. Na een aantal passes kwam de bal weer terug bij Nadieh, rond het strafschopgebied. Opkomend verdedigster Sylvia Bouwmeester eiste de bal op. Met een bekeken schot met haar chocoladebeen verdween de bal, via de lat, achter de keepster van Vorden, 1-1. Hierna ging de wedstrijd erg op en neer en het échte spektakel was op het veld naast ons te zien, waar er een heuse knokpartij ontstond! V en L bereikte via onze snelle buitenspeelster Cissy Casteel enkele keren de achterlijn en Duracellkonijn Lieke Hopman was daar om de bal voor de goal te gooien. Echter, de perfecte eindpass ontbrak en uitgekeken kansen waren zeldzaam. Vorden liet niet over zich heen lopen en werd af en toe gevaarlijk. Kuitenbijtertje Anoek van Lohuizen, die gisteravond voor de verandering de kroeg links liet liggen, kreeg het aan de stok met haar directe tegenstander. Anoek had deze nummer 13 tot dusver in haar broekzak zitten, dit leidde tot frustratie bij de tegenstander. Tot groot genoegen van de vaste supporters, die weer helemaal naar Vorden waren afgereisd. Ruststand 1-1. V en L kon de rust goed gebruiken om met elkaar af te stemmen wat er beter moest. Coach Richard Koers houdt dit altijd erg simpel: ‘we moeten naar onze eigen kleur spelen’. Met goede moed werd de 2e helft begonnen en probeerde V en L meer rust te houden en voetballend naar de andere kant te komen. V en L heeft wel vaker moeite met scoren en ook ditmaal lukte het niet de wedstrijd in het slot te gooien. Vorden schoot nog enkele ballen voorlangs, waardoor het spannend bleef tot het einde. Doelpunten kwamen er niet meer en beide teams liepen met 1 punt van het veld af.

Doelpunten

Ruststand onbekend
Eindstand 1 - 1

Scorers V en L

De doelpuntmakers zijn helaas niet opgegeven.

Laatst gewijzigd door SVS - overgenomen van voetbal.nl op 05-12-2021 om 23:59 uur © 2006 - 2022 sv V en L - Site by Bjorn   Beheer