Staf

trainer 06-24966789

Marcel Mentink
leider 055-3121469

Sallandia een maatje te groot voor V en L V en L heeft op een koude novembermiddag een 1-3 nederlaag geleden tegen Sallandia in een wedstrijd waar er meer in zat voor V en L. Na een interlandbreak begon een tactisch iets aangepast V en L voor de wedstrijd tegen een aanvallend sterk Sallandia. In de week tegen racisme werd er ook in deze wedstrijd, de 1e minuut niet gevoetbald in het kader van racisme. In de eerste paar minuten was er weinig aan de hand voor V en L, maar na 12 minuten was er toch de openingstreffer voor Sallandia na een afstandsschot (0-1). Toch lag er voor V en l wel degelijk ruimte om te voetballen. Daardoor kwam V en L tot wat gevaar voor de goal van Sallandia, dit leidde verder niet tot kansen. Net voor de rust kreeg V en L een tweede klap te verwerken, na een ongelukkig scrimmage voor de goal werd het 0-2. Mede door die late goal ging V en L met een domper de rust in. In de tweede helft veranderde er niet veel aan het spelbeeld. V en L had een aanvallend sterk Sallandia redelijk onder controle op een paar momentjes na. Één zo’n moment kwam er na 63 minuten spelen. Sallandia was V en L te slim af in de zestienmeter en maakte ook 0-3. Daarna kroop V en L iets meer uit zijn schulp en werd het aanvallend wat gevaarlijker. Dat leidde ook tot een goal, na een steekpass van Stan Mentink, scoorde Ingmar Engel met iets wat fortuin de 1-3. V en L probeerde het daarna nog, maar kwam eigenlijk niet meer tot echte kansen. De ene keer was de laatste pass niet goed genoeg of de aanname was niet goed en dan wordt het lastig. Na 90 minuten blies de scheidsrechter op zijn fluitje voor het einde van de wedstrijd. Iedereen bij V en L had het gevoel dat er meer in had gezeten, maar dat kwam niet tot uiting. Uiteindelijk een teleurstellende middag voor V en L. Volgende week een uitwedstrijd tegen de koploper IJsselstreek.

Doelpunten

Ruststand onbekend
Eindstand 1 - 3

Scorers V en L

De doelpuntmakers zijn helaas niet opgegeven.

Laatst gewijzigd door SVS - overgenomen van voetbal.nl op 22-12-2019 om 23:59 uur © 2006 - 2020 sv V en L - Site by Bjorn   Beheer