Staf

Marcel Mentink
leider 055-3121469

V en L 1 wint door echte Tiemprestratie

V en L heeft deze zondagmiddag de eerste overwinning van het seizoen geboekt op bezoek bij Go Ahead Deventer. Deze overwinning kwam tot stand door hard werken en mooie doelpunten. Alle omstandigheden waren deze zondagmiddag aanwezig voor een ware krachtmeting tussen Go Ahead Deventer en V en L: een nat veld, regen, veel publiek en 2 teams die beide nog niet hadden gewonnen dit seizoen. V en L begon beter aan de wedstrijd dan Go Ahead, dat resulteerde in een mogelijkheden. Na 11 minuten spelen kreeg V en L de eerste kans via Kevin van Oorspronk, die raakte helaas de paal. Na ongeveer 20 minuten spelen kreeg V en L de deksel op de neus van Go Ahead Deventer, het werd 1-0 door een verdekt schot vanaf de zestien. Er was deze wedstrijd veel ruimte tussen de linies, maar beide ploegen hadden moeite om de juiste keuzes aan de bal te maken, maar wanneer V en L dit wel goed deed, had dit tot gevolg dat er kansen ontstonden. Deze kansen werden niet benut. Dit kwam door goede reddingen van de keeper en het verkeerd uit spelen van deze kansen. Tot het moment kwam dat V en L een vrije trap kreeg in de buurt van de zijlijn. Deze werd genomen door Tom Kamphorst, die legde de bal met de perfecte snelheid op de penaltystip en Tiem Overvelde kon hem zo binnenkoppen (1-1). Een grote ontlading voor V en L dat zichzelf eindelijk beloonde met een doelpunt. Daarna kreeg V en L nog een vrije trap aan de andere kant van het veld en die bal vloog er bijna in. Het bleef 1-1. De ruststand was wel een opsteker voor V en L, maar iedereen had wel het besef dat dit de eerste overwinning van het seizoen moest gaan worden. In de 2e helft kreeg V en L gelijk al een goede kans, Tiem Overvelde haalde vanaf de zestien uit, maar de keeper van de tegenstander had er nog een antwoord op. Daarna kreeg Go Ahead Deventer het betere van het spel en stond V en L onder druk. Go Ahead Deventer creëerde weinig, maar er ging wel constant dreiging vanuit. Na 65 minuten kantelde de wedstrijd, V en L kreeg het initiatief en kreeg een kans via Stan Davelaar die voorlangs schoot na een mooie assist van Stan Mentink. Vervolgens kwam Go Ahead Deventer met 10 man te staan na een 2e gele kaart voor hun spits. Dit speelde V en L in de kaart. De tegenstander kon de bal niet meer in de ploeg houden en V en L ontwikkelde een grote druk richting het doel van Go Ahead Deventer. Na 81 minuten kreeg V en L loon na werken, Stan Davelaar gaf de bal voor de goal en Tiem Overvelde kwam boven iedereen uit en kopte de 1-2 binnen. Een groot gejuich steeg op, alle spelers kwamen bij elkaar en vierden de 1-2. Even later complementeerde Tiem Overvelde zijn hattrick door ook zijn 3e te maken na een counter. Met een paar passes stond V en L bij de goal van de tegenstander, Tiem Overvelde bleef rustig voor de goal en prikte zo de 1-3 binnen. Bingo!, Iedereen was blij. Zowel binnen de lijnen, bij de dug-out en bij het publiek. Zou V en L dan weer eens gaan winnen sinds 7 April? Het antwoord is Ja. V en L kreeg nog een schotkans via Lennart Pelgröm, maar deze werd gered door de keeper. Zo pakte één dominant V en L de eerste driepunter van het seizoen en hopelijk is dit een mooie opsteker voor de rest van het seizoen. Maar voorlopig staat V en L op plek 8 en is er volgende week weer de kans op een nieuwe driepunter tegen Wesepe.

Doelpunten

Ruststand onbekend
Eindstand 1 - 3

Scorers V en L

De doelpuntmakers zijn helaas niet opgegeven.

Laatst gewijzigd door SVS - overgenomen van voetbal.nl op 17-11-2019 om 23:59 uur © 2006 - 2020 sv V en L - Site by Bjorn   Beheer