Staf

trainer 06-24966789

Marcel Mentink
leider 055-3121469

V en L laat zege uit de vingers glippen na spektakelstuk bij Epse V en L heeft op deze zondagmiddag het 1e punt van het seizoen gepakt. V en L 1 kwam verdiend op een 5-2 voorsprong, maar kon dit helaas niet vasthouden en daarom eindigde deze wedstrijd in een gelijkspel, 5-5. Op een regenachtige zondagmiddag mocht V en L 1 aantreden bij s.v. Epse 1. Vooraf werd deze wedstrijd door hoofdtrainer Erwin Elders, bestempelt als cruciaal. V en L hoopte de lijn van de eerste helft tegen Mariënheem door te trekken, met als enige verandering dat de kansen nu wel afgemaakt zouden worden. V en L begon positief agressief aan de wedstrijd en was scherp in de duels, waarin het spel op en neer ging. In de 7e minuut verloor V en L de bal rond de middenlijn. Epse schakelde razendsnel om en uit een moeilijk hoek werd de 1-0 binnen geschoten. Dat was een teleurstelling voor V en L. Vervolgens pepten de spelers van V en L op met de teksten: ‘Come on Boys’ en ‘Dit gaan wij ons niet laten gebeuren’. Dat liet V en L daarna gelijk zien vanuit de eerste, beste tegenstoot legde Tiem Overvelde de bal terug op Ruud Kamphorst, die op zijn beurt tegen de paal schoot. Vanuit de rebound legde Stan Davelaar de bal terug en kon Harm Kamphorst de bal binnen tikken, het was de bevrijdende 1-1. V en L ging door en legde Epse de wil op, V en L kreeg het initiatief en maakte van gelegenheid gebruik om in 17e minuut gelijk de 1-2 te maken. Het was Tiem Overvelde die vanaf een meter of 20 van het doel verwijdert, de bal de bovenhoek in schoot. In het vervolg van de 1e helft behield V en L de controle over de wedstrijd, maar Epse kreeg wel een kans op de 2-2, maar op een verdekt schot vanaf de zestien meter redde Jermo van Assen goed. Even later schakelde V en L goed om en was het Ingmar Engel die zijn man uitspeelde, de bal terug legde op Stan Davelaar. Stan schoot de bal binnen en zo was het 1-3. Een grote ontlading voor V en L. Helaas scoorde Epse vlak voor de rust nog wel de 2-3 uit een corner, een ongelukkig moment. De scheidsrechter floot na 47 minuten op zijn fluitje. V en L ging met een voorsprong de rust in, V en L had de controle over de wedstrijd en dit was de kans op weer eens een overwinning. In de 2e helft kwam Epse er gelijk 2x door en kreeg het kansen op de aansluitingstreffer. Wat doe je als V en L zijnde, dan verzilver je de wet als zij hem er niet inschieten, doen wij het zelf wel. Eerst was het Ingmar Engel die zijn directe tegenstander met een dubbele schaar uitspeelde en de bal voorgaf, Stan Davelaar tikte binnen. Zo was het heel snel al 2-4, nog geen 3 minuten later gaf Remi van der Haar een lange pass op Tiem Overvelde. Tiem schoot de bal verdekt de bal binnen in de lange hoek. Wat een weelde V en L stond na 55 minuten op een 2-5 voorsprong. Daarna ging het helaas mis, het werd al vrij snel 3-5 en 4-5. Vervolgens werd het eenrichtingsverkeer richting het doel van V en L. Epse verzuimde de 5-5 te maken en V en L leek te gaan winnen met 4-5, tot dat in de laatste minuut de bal nog voorkwam en de spits van Epse te bal binnen kon tikken. V en L heeft hard gestreden en gewerkt, het was net niet genoeg voor de overwinning, op naar de volgende wedstrijd tegen Emst.

Doelpunten

Ruststand onbekend
Eindstand 5 - 5

Scorers V en L

De doelpuntmakers zijn helaas niet opgegeven.

Laatst gewijzigd door SVS - overgenomen van voetbal.nl op 27-10-2019 om 23:59 uur © 2006 - 2020 sv V en L - Site by Bjorn   Beheer