Op zondag 18 september stond de wedstrijd tussen V en L 1 en Beatrix 1 op het programma. De eerste helft was V en L de betere ploeg maar kwam het niet tot een doelpunt. Daarentegen scoorde de spits van Beatrix in de 45ste minuut met een bal van afstand. Na dit verassingsschot  was V en L even de organisatie kwijt. Hierdoor kon Beatrix in de 45 + 2de minuut het tweede doelpunt ook maken.  Na de rust begon V en L vol goede moed aan de tweede helft. V en L begon aanvallender te spelen om toch nog de punten binnen te halen. Dit lukte ook de tweede helft van deze wedstrijd niet. Het was Beatrix die in de 67ste minuut via een counter het derde doelpunt maakte. Twee minuten later werd de eindstand bepaald. Het werd 4-0 voor Beatrix.

Doelpunten

Ruststand 0 - 2
Eindstand 0 - 4

Laatst gewijzigd door Gerard Klumper op 27-09-2011 om 20:31 uur © 2006 - 2021 sv V en L - Site by Bjorn   Beheer