Onze sponsors

Garage de Vecht
BW & S
BuyBay
Auto Wientjes
Cafe de Vecht
Ten Have Metaalwerken
Lucky Light Project Verlichting B.V.
Urilift B.V.
Slachterij Meijerink
Uenk Bouw- en Sloopmaterialen BV
BW & S
Fa. Veldwijk Sportprijzen en relatiegeschenken
Impression Vormgeving & Illustratie
Kraam90
Installatietechniek de Vecht
Kokkie Twello
Loon- en Grondverzetbedrijf E. Hissink
Westrik Snacks
Kamphorst administraties
WeteringseBroek.NL
Neijenhuis Schoenen & Sport Vaassen
Profile Hafkamp
Konstruktiebedrijf van Straaten
Boekhandel Oonk

Wedstrijdverslag

vorige pagina

V en L kent een uitstekende competitiestart

Vandaag stond de eerste competitiewedstrijd op het programma. V en L mocht aantreden tegen Sallandia, een ploeg die vorig seizoen uitkwam in de vierde klasse.
Na een moeizame voorbereiding, kon V en L vandaag laten zien waar ze op dit moment staan. De voorbereiding stond met name in het teken van het bouwen aan een nieuw team, door de vele spelerswisselingen. Jasper van Straaten, Joey van der Haar, Richard Panhuis, Harm Kamphorst zijn dan ook nieuwe namen in de basiself.
Voor beide ploegen was het een aftastend begin. Sallandia had het merendeel van het balbezit. De eerste helft waren de beste mogelijkheden dan ook voor de gasten uit Deventer. Dit resulteerde in een 0 – 1 achterstand voor V en L. Door een scrimmage voor de goal, mocht Sallandia de 0-1 op het scorebord noteren. V en L kwam gedurende de wedstrijd steeds beter in haar spel, waardoor vlak voor rust de belangrijke 1-1 werd gescoord. Na goed doorkoppen van Feie Overvelde, kon Harm Kamphorst de keeper in zijn linkerhoek verschalken. Beide teams mochten gaan rusten met een 1-1 stand.
De tweede helft gaf een ander spelbeeld. Nadat de eerste tien minuten nog in het voordeel van Sallandia waren, kantelde de wedstrijd. V en L nam steeds meer het initiatief waardoor de ploeg steeds meer ging geloven in een goed eindresultaat. Het was dan ook volkomen verdiend dat Tom Kamphorst na een rush op het middenveld de bal hard in de verre hoek kon schieten. De keeper was hier bij kansloos waardoor V en L de voorsprong pakte, 2-1.
Vlak voor tijd kon V en L de overwinning veilig stellen door de 3-1 op het scorebord te zetten. Het was wederom Tom Kamphorst die, na een goed uitgespeelde counter, mocht afronden. V en L kan terugkijken op een uitstekende start van de competitie. De overwinning is behaald door een collectief V en L, wat vooral de tweede helft kwam bovendrijven.
Volgende week wacht de uitwedstrijd naar SDOL. Hier hoopt V en L zijn goede start voort te zetten.

Doelpunten

Aanvang 14:00 uur
Ruststand 1 - 1
Eindstand 3 - 1

Scorers V en L

Harm Kamphorst1 dp
Tom Kamphorst2 dp

Laatst gewijzigd door SVS - overgenomen van voetbal.nl op 05-09-2016 om 20:28 uur © 2006 - 2021 sv V en L - Site by Bjorn   Beheer