Geen kans voor V en L tegen sv Twello

Eindelijk eens een wedstrijd waar de winterjas niet nodig was. Vandaag stond binnen de lijnen een zwaargehavend elftal. Maar liefst 4 basisspelers ontbraken vandaag in de opstelling door verschillende blessures. Met name in de verdediging was het puzzelen geblazen voor trainer Marc Mölder. Zo kon het gebeuren dat Jurgen Haarman in één keer werd gepromoveerd tot laatste man. Sv Twello nog volop in de race voor het kampioenschap ging vanaf de aftrap ook meteen vol in de aanval. Je hebt soms van die wedstrijden, dat je na een paar minuten al kunt concluderen dat het vandaag een zware middag zou worden. De ploeg van Twello had een overwinning nodig en dat was aan hun strijdlust ook goed te merken. V en L werd van het kastje naar de muur gestuurd en na 45 minuten stond het nog maar 0-2. Als de ploeg zorgvuldiger met de kansen had omgesprongen dan had het wel 0-6 kunnen zijn. V en L kon hier weinig tegen overstellen want in de duels ontbrak gewoon de passie. Een schone taak voor trainer Marc Molder om in de rust zijn manschappen weer op scherp te krijgen. In de tweede helft had sv Twello nog steeds het betere van het spel en al na 4 minuten lag de bal al weer achter keeper Arno Dolman 0-3. De ijdele hoop van een goed resultaat voor V en L werd hiermee definitief in de grond geboord. Het was nu zaak om de schade te beperken en ook sv Twello liet de teugels wat vieren. Zowaar nog een mooie aanval van V en L maar een treffer was ook te veel van het goede geweest voor V en L. Trainer Marc Molder was kort en bondig in zijn commentaar na afloop van de wedstrijd. Blij dat het maar bij 0-3 is gebleven en sv Twello was vandaag op alle fronten de bovenliggende partij.  Aan de invallers heeft het vandaag ook niet gelegen want ze hebben een stinkende best gedaan. Gauw een streep onder deze wedstrijd en de koppies weer fris voor volgende week tegen Wissel.

Doelpunten

Ruststand 0 - 2
Eindstand 0 - 3

Laatst gewijzigd door Gerard Klumper op 01-05-2016 om 23:03 uur © 2006 - 2021 sv V en L - Site by Bjorn   Beheer