Forse thuisnederlaag voor V en L

Afgelopen zondag de  wedstrijd tegen Wesepe thuis. Een tegenstander waar V en L in voorgaande edities meestal de bovenliggende partij was. Een overwinning zou vandaag zeer welkom zijn, want op de ranglijst moet V en L al veel ploegen voor zich dulden. Onze vaste keeper Arno Dolman was verhinderd wegens verplichtingen voor zijn werk. Hij werd vervangen door de jeugdige Allan Huisman die toch maar de verantwoording neemt. De eerste 10 minuten verliep zeer rommelig maar Wesepe was feller in de duels. V en L wist de bal op de rand in de zestien niet goed weg te werken en zo kon V en L de eerste tegentreffer incasseren 0-1. Tweede domper was het uitvallen van Wesley Hofman met opnieuw een hamstring-blessure.  Stefan Kamphorst was zijn logische vervanger, ook echter net hersteld van een blessure. Een kwartiertje later een vrije trap voor V en L op 20 meter van het doel. Wesepe had zich ingesteld op een rechtstreekse doelpoging en werd verrast door de Kamphorst variant. Daar staan er ook veel van in het veld en soms komt daar ook nog rendement van. De drie gebroeders vonden elkaar blindelings en dat leverde een mooie treffer op. Stefan Kamphorst mocht de trekker overhalen 1-1. Wesepe liet V en L het spel maken maar tot aan de rust waren er gewoon te weinig doelrijpe kansen.
De tweede helft was al begonnen terwijl menig supporter nog met de koffie bezig was. Een terugspeelbal bracht onze keeper in de problemen waardoor binnen 2 minuten al de 1-2 op het scorebord stond. Zoals wel vaker dit seizoen alweer een achterstand voor V en L. Een ploeg die vol op de aanval speelt kan dan verrast worden door een counter. Vlak daarna was de 1-3 een feit, maar volgens velen hing er een buitenspel luchtje aan. Binnen een kwartier liep V en L nog tegen 2 treffers aan waardoor trainer Marc Mölder inzag, dat het vandaag geen eer meer was te behalen.  Het moet gezegd dat V en L wel enkele goede mogelijkheden kreeg maar vandaag was het een wedstrijd van elke keer net niet. Te veel spelers gaan dan ook voor eigen succes terwijl juist V en L het van een beter samenspel moet hebben. Dat was ook de eindconclusie van trainer Marc Mölder. Te veel spelers haalden hun niveau vandaag niet. Net als vorige week was de passing onder de maat en met als gevolg te veel balverlies. Het blijkt weer eens dat voetballen een teamsport is en zo wedstrijden beslist worden.

Doelpunten

Ruststand 1 - 1
Eindstand 1 - 5

Scorers V en L