Boekhandel Oonk

Wedstrijdverslag

vorige pagina

Solide overwinning van V en L

Vandaag een druilerige dag en een tegenstander uit Deventer nl. Goahead.  Vorige seizoen beide keren kansloos verloren, dus V en L was gewaarschuwd. Onze aanvalsleider moest vandaag noodgedwongen langs de kant toekijken. Dit keer kwam het commentaar niet uit het veld maar langs de lijn.  Een kleine wijziging in de opstelling was hierdoor noodzakelijk. Al in de 10 de minuut had V en L een aanval uit het boekje in huis. Een strakke pass van Sten Mentink op Sander Kamphorst. Hij gaf de bal strak voor en Feie Overvelde kwam goed voor zijn man en tikte zo de 1-0 binnen. Een echte spitsen goal.  V en L was duidelijk de beter voetballende ploeg en Goahead beperkte zich naar lange halen naar voren en hopen op een succesje. Een klein moment van verslapping van ons centrale verdedigingsduo resulteerde in de 39 ste minuut toch in een goede kans voor Goahead. Tot opluchting van de toeschouwers belandde de bal echter op buitenkant paal. Arno Dolman had tot dan nog niet veel te doen gehad en bij dit schot was hij volstrekt kansloos geweest.

De tweede helft was eigenlijk een kopie van de eerste helft. Opnieuw een mooi opgezette aanval, dit keer met een voorzet op maat voor Ruud Kamphorst van Sten Mentink. Een mooie kopbal liet de keeper volstrekt kansloos, 2-0  in de 64 ste minuut. Goahead bleef wel proberen om het tij te keren maar vandaag was de verdediging van V en L goed bij de les.

Trainer Marc Mölder had de heren in de rust meegegeven om vandaag eens op de nul te spelen achterin. Na de 2-0 besloot hij ook om een verdedigende wissel toe te passen. Jordy Berenschot verving de geblesseerde Wesley Hofman. Centrale verdediger Marco Bouwmeester met een natuurlijke drang naar voren, moest na de 2-0 ook dichter bij het hok van Arno Dolman blijven. Het doel heiligt echter de middelen en de voorsprong werd niet meer uit handen gegeven.

Trainer Marc Mölder was zeer in zijn nopjes met deze overwinning en een goede generale voor over 2 weken. El classico staat dan op het programma in Terwolde.

Volgend weekend een rustdag voor onze jongens, zodat de eventuele pijntjes weer kunnen herstellen.

Feie Overvelde1 dp

Laatst gewijzigd door Gerard Klumper op 18-10-2015 om 23:00 uur © 2006 - 2024 sv V en L - Site by Bjorn   Beheer