Konstruktiebedrijf van Straaten
Kraam90

Wedstrijdverslag

vorige pagina

Goede teamprestatie van V en L Na de blamage afgelopen donderdag tegen sv. Wilp, had V en L voor de supporters wat goed te maken. Voetballen op een doordeweekse avond is voor iedereen lastig. Deze wedstrijd had eigenlijk maar 10 minuten moeten duren. Helaas werd de volgende 80 minuten geen knikker meer geraakt en werd kansloos verloren met 3-1. Vandaag thuis tegen sv Wissel, altijd een wedstrijd waar veel strijd gevraagd word. Tom Kamphorst stond vandaag linksbuiten, aangezien hij nog wat wedstrijdritme mist. Wissel begon duidelijk beter aan de wedstrijd, het team maakte een ingespeelde indruk. Dat kon niet gezegd worden van V en L, de ploeg grossierde in balverlies en foute passes. Ook keeper Arno Dolman deelde in de malaise en maakte een onzekere indruk. De bal werd over de zijlijn gespeeld, deze werd echter fantastisch gekeerd door grensrechter Toon Leerkes. Langs de lijn werd al gezegd, dat zijn actie op het veld nooit werd gezien. V en L had in de 27 ste minuut nog geen kans gecreëerd, maar putte hier inspiratie uit. Niels Dreierink had een splijtende pass in huis voor spits Eduard van den Beld. Hij wist zijn lichaam goed te gebruiken en 3 tegenstanders af te schudden. Een bekeken schuiver in de rechter hoek liet de keeper kansloos 1-0. Een echte van den Beld goal, die we lang niet hebben gezien. VenL begon in één keer met vertrouwen te voetballen en al na 6 minuten stond de 2-0 op het scorebord. Middenvelder Remy-Buthod zag in zijn ooghoeken Wesley Hofman diep gaan, en hij gaf de bal op maat. Zo’n buitenkansje is aan Wesley Hofman wel besteed, hij schoot onberispelijk binnen. Een mooie tussenstand met de rust, nu is het zaak om de voorsprong vast te houden. In de tweede helft werd al snel duidelijk dat Wissel zich niet ging neerleggen aan een nederlaag. Zoals altijd werd hun acteertalent weer volop toegepast, want om de haverklap lag er weer één op de grond te kermen. De verzorgster moest haast wel toverwater bij zich hebben, want daarna liepen ze weer als een kievit. De verdediging van V en L kwam danig onder druk maar gaf geen krimp. Echte kansen kreeg Wissel niet, behalve enkele afstandsschoten. Keeper Arno Dolman herstelde zich echter knap en had enkele goede reddingen in huis. De moe gestreden Tom Kamphorst werd vervangen door Jurgen Haarman en de laatste 10 minuten mocht Jordy ( Beer) invallen voor Eduard van den Beld. Zowaar in spitspositie had hij nog een unieke mogelijkheid om te scoren. De grensrechter zag echter buitenspel wat volledig onterecht was. Een smetje op de wedstrijd is de gele kaart voor Bjorn Jacobs, volgens velen niet terecht maar wel weer een schorsing voor volgende week. Trainer Marc Mölder was na de deceptie van afgelopen donderdag natuurlijk content met deze overwinning.  Uiterst effectief in de afronding en een goede teamprestatie.

Wesley Hofman1 dp

Laatst gewijzigd door Sten Roeterd op 19-04-2015 om 21:51 uur © 2006 - 2024 sv V en L - Site by Bjorn   Beheer