Konstruktiebedrijf van Straaten
Profile Hafkamp

Wedstrijdverslag

vorige pagina

V en L verliest van effectief Sp. Deventer Vandaag een ontmoeting met alweer een gedeelde koploper nl. Sportclub Deventer. De uitwedstrijd werd V en L nog van de mat geveegd met wel geflatteerde cijfers. Donkere wolken pakten zich samen boven het sportpark ’ t Hul, zoals bekend komt bij dit weer type het beste niet boven bij V en l. Vanaf de aftrap werd duidelijk dat de paraplu vandaag niet gemist kon worden, wat de sfeer langs de lijn niet ten goede kwam. De eerste 10 minuten had V en L wel het betere van het spel maar de scherpte voorin ontbrak. In de 13 de minuut ontstond er balverlies op het middenveld en in de omschakeling is Sportclub Deventer genadeloos. Er stonden te veel spelers van V en L voor de bal waardoor hun spits een vrije doortocht had 0-1. V en L liet zich echter niet uit het veld slaan en het was Wesley Hofman die keer op keer gevaarlijk doorkwam. In de 15 de minuut wist Eduard van den Beld  de bal te verlengen met zijn hoofd waardoor Wesley Hofman kon binnen tikken 1-1.Lang kon V en L niet van de gelijkmaker genieten want een paar minuten later werd er door slap verdedigen volkomen onnodig weer een doelpunt weggegeven 1-2. Een gewaarschuwd mens telt voor twee zou je zeggen, maar niet veel later kreeg doelman Arno Dolman opnieuw een treffer om de oren 1-3.   Ook hier was de verdediging niet alert genoeg alhoewel de grensrechter buitenspel constateerde. De scheidsrechter deelde die mening echter niet. Net voor de rust wist Wesley Hofman goed door te komen op de rechterflank en diens voorzet werd onberispelijk binnengetikt door Lars Dreierink 2-3. Het centrale duo Niels Dreierink en Marco Bouwmeester werd in de tweede helft wat aangepast. De bedoeling hiervan is om voor meer aanvallende impulsen te zorgen. Zoals wel vaker dit seizoen werkt deze maatregel helaas averechts. Het lijkt er sterk op dat je die twee niet uit elkaar moet halen.  Opnieuw ging V en L cadeautjes weggeven, want binnen 10 minuten stond het al 2-5 op het scorebord. De scheidsrechter gaf hierbij een penalty die zeer discutabel was. Niet veel later werd er opnieuw een buitenspel goal goedgekeurd. De scheidsrechter nam zelfs niet de moeite om met de grensrechter in discussie te gaan 2-6.  V en L slaagde er ondanks enkele wissels er niet in om het niveau van de eerste helft te halen. In de striemende regen konden we trainer Marc Mölder toch nog tot een analyse verleiden. Zijn antwoord was kort en bondig achterin te makkelijk goals weggeven en voorin niet scherp genoeg.

Wesley Hofman1 dp

Laatst gewijzigd door Sten Roeterd op 29-03-2015 om 21:45 uur © 2006 - 2024 sv V en L - Site by Bjorn   Beheer