BW & S
Uenk Bouw- en Sloopmaterialen BV

Wedstrijdverslag

vorige pagina

Lentegevoel inspireert V en L Vandaag de derby V en L – Terwolde met opnieuw een thuiswedstrijd. De heren hebben van de week lekker getraind en de opstelling is als vorige week onder het motto “Never change a winning team”. Onder het genot van een prachtig lentezonnetje was er veel publiek op de wedstrijd afgekomen. Met de riante uitzege in het achterhoofd 0-5 destijds, ging V en L vlot van start. Het eerste kwartier had sv. Terwolde weinig in te brengen want met goed combinatiespel van V en L, werd de verdediging van de uitspelende ploeg zwaar op de proef gesteld. Wesley Hofman liet zijn directe tegenstander keer op keer zijn hielen zien. Ook de voetballers die graag een lekker buiten temperatuurtje hebben lieten zich van hun beste kant zien. Het veldoverwicht leverde echter niet 100 % kansen op maar Wesley Hofman was in de 35ste minuut toch dicht bij de openingstreffer, zijn inzet belandde echter op de paal. Krap 5 minuten later was het weer Wesley Hofman die een puike voorzet afleverde, deze werd niet op waarde geschat door Eduard van den Beld. De bal scheerde langs het doel en geen van de voorhoede wist er een teen tegen aan te krijgen wat voldoende was. Een 0-0 ruststand wat eigenlijk de krachtsverhoudingen geen eer aan deed. In de tweede helft slaagde V en L er niet in om de goede lijn voort te zetten. Kansen werden er nauwelijks meer gecreëerd en sv. Terwolde bleef  makkelijk overeind. In de 56 ste minuut kwam er een afgeslagen corner pardoes voor Stan Mentink, die wel vaker op de goede plek staat. Hij bedacht zich geen seconde en knalde droog raak 1-0. De grensrechter van Terwolde bleef stokstijf staan met de vlag omhoog, terwijl de scheidsrechter al onderweg was naar de middenstip. Onder luid protest besloot de scheidsrechter toch overleg te plegen, maar gelukkig voor V en L veranderde hij niet van mening. Terwolde gaf zich niet zo maar gewonnen en de trainer Jeroen Veldwijk besloot om zelf maar de klossen aan te trekken. Het moet niet gekker worden maar er ontstond toch nog een Terwolds kwartiertje. V en l liet zich achteruit drukken maar keeper Arno Dolman was vandaag een rots in de branding. Het was menig supporter al opgevallen dat het wel leek of hij dynamiet in de schoenen had. Normaal schiet hij nooit zo ver uit maar de verklaring was simpel, hij had nieuwe voetbalschoenen. Trainer Marc Mölder was natuurlijk in zijn nopjes met deze overwinning, die volgens hem ook wel verdiend was. Vooral op basis van de eerste helft waar V en L duidelijk de betere ploeg was. Na de thee ging de wedstrijd gelijk op met toch een verdiende overwinning.

Doelpunten

Aanvang 14:00 uur
Ruststand 0 - 0
Eindstand 1 - 0

Scorers V en L

Stan Mentink1 dp

Laatst gewijzigd door Sten Roeterd op 08-03-2015 om 22:43 uur © 2006 - 2024 sv V en L - Site by Bjorn   Beheer