VenL heeft teveel ontzag voor Goahead Eindelijk kon er weer eens gevoetbald worden na een lange winterstop. Er kon slechts mondjes maat getraind worden, zodat trainer Marc Mölder moeite had om zijn ploeg weer op de rails te krijgen. Vandaag kwam Goahead op bezoek waar in Deventer een fikse nederlaag werd geleden. V enL begon echter goed aan de wedstrijd en na een forse charge in de 6 de minuut op Stefan Kamphorst kon Eduard van den Beld op links goed doorgaan en zijn vlammende schot ging via binnenkant paal weer het veld in. Er waren nog enkele kansjes, maar in de 10 de minuut werd een voorzet niet op waarde geschat door keeper Arno Dolman en de bal belandde pardoes in de kruising 0-1. De volgende 15 minuten stond in het teken van grove overtredingen van meerdere Goahead-spelers .De arbiter trok hier wel enkele gele kaarten voor, maar VenL raakte hierdoor toch aangeslagen. Stefan Kamphorst kon toch niet meer verder en werd vervangen door Frank Keizer. Het veldspel van VenL was in deze fase ver onder de maat en echte kansen werden er niet meer gecreëerd. Goahead kon hun favoriete spel spelen, want na een snelle tegenaanval werd de bal ongelukkig van richting veranderd door Marco Bouwmeester 0-2. Hij heeft dit seizoen toch één keer gescoord, helaas in eigen doel. Uiterst ongelukkig twee tegendoelpunten en ook nog op slag van rust. Trainer Marc Mölder  besloot in de tweede helft toch duidelijk aanvallender te starten, door achterin één op één te spelen waardoor Marco Bouwmeester voor aanvallende impulsen kon gaan zorgen. Deze strategie had bijna succes want de verdediging van Goahead werd zwaar op de proef gesteld. Er volgde enkele kansjes en een grote kans voor Tom Kamphorst maar helaas de aansluitingstreffer bleef uit. Goahead bleef echter loeren op de counter, en in de 75 ste minuut was keeper Arno Dolman kansloos op een strak diagonaal schot 0-3. In deze fase van de wedstrijd was de organisatie achterin even helemaal weg bij V en L en binnen 5 minuten stond er 0-5 op het scorebord. In de 87 ste minuut was het toch nog een ere treffer voor V en L , een fraaie goal van spits Eduard van den Beld 1-5. Een minuut later werd Tom Kamphorst nog getorpedeerd door de keeper van Goahead op de rand van de zestien. De scheidsrechter zag hier een rode kaart in. De keeper en de trainer van de uitploeg gingen volledig over de rooie maar het liep met een sisser af.  Wordt vervolgd in de bestuurskamer ……..   Volgens de trainer Marc Mölder een uiterst frustrerende uitslag, en vooral voor keeper Arno Dolman die alleen maar ballen langs zich heen heeft zien vliegen.  Een uiterst effectieve voorhoede van Goahead en fysiek spel was V en L te machtig.

Doelpunten

Ruststand 0 - 2
Eindstand 1 - 5

Scorers V en L