Cafe de Vecht
WeteringseBroek.NL

Wedstrijdverslag

vorige pagina

V en l opnieuw onderuit tegen stug sv. Wilp   Vandaag stond V en L aan de aftrap tegen sv. Wilp , met misschien wel de wedstrijden van vorig jaar nog in gedachten. Steeds opnieuw heeft V en l moeite met de felheid in de duels van sv. Wilp. Door het zwarte tenue van sv. Wilp lijkt het wel of er meer spelers op het veld staan. De wedstrijd was nog geen één minuut oud of een flitsende aanval van de gasten was de defensie te machtig. Op de linkerflank mocht ongehinderd opgestoomd worden naar de achterlijn en de voorzet die volgde werd bekwaam afgerond door de spits van sv Wilp 0-1. Drie minuten later was het Tom Kamphorst die mocht aanleggen voor een strafschop. Arno Huisman werd omvergekegeld in het strafschopgebied. Dit buitenkansje was echter niet besteed aan onze aanvoerder want zijn inzet was veel te slap en kon eenvoudig gepareerd worden door de keeper. V en L liet zich door deze tegenvaller niet uit het veld slaan, want met goed combinatiespel werd de tegenstander goed onder druk gezet. Na een kwartier wist Feie Overvelde met een briljante actie zijn bewaker in de luren te leggen, deze kon niet anders dan aan de noodrem te trekken met als gevolg een strafschop. Gedecideerd pakte Eduard van den Beld de bal, want hij moet hebben gedacht: “ Ik ram de bal er zelf wel in”.  De supporters van V en L zetten zich schrap voor een verwoestende uithaal maar met een bekeken schuiver liet hij de keeper kansloos 1-1. Door deze treffer nam V en L even gas terug en liet de teugels wat vieren, hierdoor kwam Wilp weer beter in de wedstrijd. Keer op keer werden de snelle aanvallers gezocht waardoor de verdedigers van V en l grote moeite hadden met onder de druk uit te voetballen. In de 35 ste minuut werd er een voorzet op de rechterflank niet goed geblokt door onze centrale verdediger Marco Bouwmeester. In de eerste instantie werd de aanval nog afgeslagen maar in de rebound scoorde sv Wilp alsnog 1-2. V en L slaagde er niet in het goede spel van de eerste 15 minuten weer op te pakken en ging de rust in met een achterstand. Direct na rust was er een 100 % kans van Stefan Kamphorst maar deze wist de bal niet langs de keeper te krijgen. V en L had wel een lichtveldoverwicht maar de passing was vandaag onder de maat. De meeste duels werden gewonnen door spelers van sv Wilp waardoor grote kansen uitbleven. Sv. Wilp bleef echter zeer gevaarlijk op de counter. In de 70 ste minuut besloot trainer Marc Mölder in te grijpen en Wesley Hofman mocht zijn rentree te maken. Achterin werd één op één gespeeld en Marco Bouwmeester moest voor meer aanvallende impulsen zorgen. Bijna leek deze opzet nog te slagen maar de laatste pass was net niet zuiver genoeg. Volgens trainer Marc Mölder had zijn ploeg wel een punt verdiend maar de felheid van sv. Wilp deed V en L de das om.

Doelpunten

Aanvang 14:00 uur
Ruststand 1 - 2
Eindstand 1 - 2

Scorers V en L

Eduard van den Beld1 dp

Laatst gewijzigd door Sten Roeterd op 02-11-2014 om 09:10 uur © 2006 - 2024 sv V en L - Site by Bjorn   Beheer