Westrik Snacks
Impression Vormgeving & Illustratie

Wedstrijdverslag

vorige pagina

Gretig  V en L  wint van Lettele   Bij aankomst rees het vermoeden dat er een belangrijke wedstrijd op het programma stond. De parkeerplaats was afgeladen vol en de auto’s stonden tot aan de Broeklanderweg. Al snel bleek echter dat manege Pothoven een open dag had, waardoor  er langs de lijn  plek genoeg was voor de toeschouwers. Al bij aftrap bleek dat V en L iets recht te zetten  had na de matige start van vorige week. Er werd vroeg druk gezet en duels werden gewonnen. Dit resulteerde al vroeg tot enkele kansjes  maar echt door drukken kon V en L nog niet. In de 11 de minuut mocht Tom Kamphorst  op de linkerflank aanleggen voor een vrije trap. Deze viel echter perfect achter de verdedigingslinie van Lettele en onze Spits Eduard van den beld kon ongehinderd binnen koppen. Tot ontzetting van de toeschouwers zag de grensrechter hier buitenspel in en diens vlagsignaal werd gehonoreerd door de scheidsrechter. Eduard van den Beld was het hier natuurlijk niet mee eens maar met zijn gemopper ontsnapte hij aan een gele kaart. Van de schrik bekomen trol Lettele het initiatief naar zich toe en kwam beter in de wedstrijd. Op slag van rust leidde dit nog bijna tot een treffer maar keeper Arno Dolman wist de bal nog net langs de goede kant van de paal te tikken. Lettele liet zich in de tweede helft niet overrompelen en beide partijen hielden elkaar in evenwicht. Na 10 minuten werd Eduard van den Beld gewisseld voor Roy Bouwmeester. Hij was na een ongelukkige actie in de eerste helft nog steeds duizelig en kon niet meer verder.   In de 60 ste minuut wist middenvelder Stan Mentink de bal goed diep te spelen op de aanstormende Stefan Kamphorst. Iedereen dacht dat de bal een prooi was voor de keeper maar door zijn weifelend optreden wist Stefan Kamphorst hem de bal ontfutselen en te scoren 1-0. Heel Lettele zag hier een overtreding in maar de scheidsrechter keurde het doelpunt goed. Lettele gaf zich echter niet zomaar gewonnen en met goed combinatie spel werd de verdediging van V en L onder druk gezet. Donkere wolken pakten zich samen boven sportpark ’t Hul en een tegentreffer hing  in de lucht. Ver in blessuretijd ging de keeper van Lettele  mee naar voren om alsnog een doelpunt te forceren. De aanval werd echter afgeslagen en voor een leeg doel wist Ruud Kamphorst de bal niet tussen de palen te werken. Eindstand 1-0. Volgens de trainer Marc Mölder een groot compliment aan de verdediging, die dit keer wel de nul wist te houden.

Doelpunten

Aanvang 14:00 uur
Ruststand 0 - 0
Eindstand 1 - 0

Scorers V en L

Stefan Kamphorst1 dp

Laatst gewijzigd door Sten Roeterd op 21-09-2014 om 21:37 uur © 2006 - 2024 sv V en L - Site by Bjorn   Beheer