BW & S
WeteringseBroek.NL

Wedstrijdverslag

vorige pagina

Strijdbaar V en L wint nipt van sv. Epse Eindelijk is het weer zover,  V en L staat voor de aftrap van een nieuw seizoen tegen sv.  Epse. Veel zelfvertrouwen kunnen de spelers van V en L niet opgebouwd hebben in de voorbereiding. Door wisselende blessures en vakantieperikelen kon trainer Marc Mölder geen enkele keer zijn beoogde basiself aftesten. In de bekerwedstrijden werd kansloos verloren door op papier sterkere tegenstanders  zoals Voorwaarts en sp. Teuge. Zaterdag was er voor de trainer een nieuwe tegenvaller want zijn vaste centrale verdediger had een aanvaring gehad met zijn tweewieler. Langs de lijn werd geopperd dat het beter was dat er zijwieltjes op zijn stalen ros worden gemonteerd. Één nieuweling in de selectie van V en L namelijk Remy Buthod een stabiele kracht op het middenveld. De openingsfase van het duel was rommelig met veel foute passes over en weer. S.v Epse kreeg al in de 10 de minuut een grote kans op de 0-1, hun spits faalde echter voor de keeper en schoot naast. Ook  V en L kwam enkele keren gevaarlijk voor het doel van de tegenstanders maar was slordig in de afwerking. Na een goede solo van Eduard van den Beld op de rechterflank werd diens messcherpe voorzet net niet binnen gegleden door Tom Kamphorst , die een teenlengte tekort kwam. In de 35 ste minuut was het echter wel raak door  een vrije trap van Tom Kamphorst en feilloos binnen geknikt door Eduard van den Beld 1-0. Op slag van rust had Tom Kamphorst nog een buitenkansje via een vrije trap op 20 meter van het doel maar de keeper wist zijn inzet te pareren. Bij aanvang van de tweede helft stak weer een oud euvel de kop op van vorig seizoen. De thee heeft nog steeds een verlammende uitwerking op de spelers, want ook nu weer kon een tegendoelpunt genoteerd worden. Een minuut later was het  aan keeper Arno Dolman te danken,  dat  V en L niet nog een treffer om de oren kreeg. Niels Dreierink  die zijn maatje in de verdediging wel miste, wist zijn medespelers met een preek net op tijd wakker te schudden. Na 5 minuten kreeg V en L de wedstrijd weer onder controle en kreeg meerdere kansen op de 2-1. In de 75 ste minuut kon Niels Dreierink uit een corner dan toch de bevrijdende 2-1 binnenkikken.  Hierna waren er meerdere kansen op een ruimere overwinning maar telkens werden er verkeerde keuzes gemaakt. In blessuretijd werd de overwinning nog bijna uit handen gegeven maar met een fraaie zweefduik wist keeper Arno Dolman zijn doel schoon te houden. Al met al een verdiende overwinning en broodnodig voor het zelfvertrouwen van de spelers.

Niels Dreierink1 dp

Laatst gewijzigd door Harry van der Haar op 09-09-2014 om 09:04 uur © 2006 - 2024 sv V en L - Site by Bjorn   Beheer