Fa. Veldwijk Sportprijzen en relatiegeschenken
BW & S

Wedstrijdverslag

vorige pagina

V en L verliest in matig duel van Cupa Vandaag moesten de rood-witten het opnemen tegen het blauw van Cupa. In de uitwedstrijd wist V en L enigszins gelukkig de punten mee naar huis te nemen. Cupa is een fysiek sterke ploeg, dat zijn ploegen waar V en L  het altijd moeilijk mee heeft. Cupa begon sterk aan de wedstrijd, vooral in de duels. Hierdoor kon V en L niet of nauwelijks tot vlot combinatiespel te komen. Te veel spelers stonden in de dekking waardoor de verdediging maar moeilijk de vrije man kon vinden. In de 8 ste minuut werd op het middenveld balverlies geleden en ons centrale verdedigingsduo zat niet goed op te letten waardoor de spits van Cupa vrije doortocht naar de keeper had. Oog in oog met keeper Arno Dolman faalde hij in de afwerking niet 0-1. V en L werd door deze treffer wakker geschud en probeerde via de flanken gevaar voor het doel te stichten. De buitenspelers van V en L kwamen echter maar moeilijk langs hun directe tegenstander. Hierdoor kon spits Eduard van de Belt niet goed in stelling worden gebracht, waardoor grote kansen uitbleven. In de 40 ste minuut werd Sten Mentink goed vrij gespeeld aan de rechter kant. De keeper kwam weifelend zijn goal uit terwijl Sten Mentink vol voor de bal ging. Hierdoor kon hij simpel binnen tikken 1-1. De keeper van Cupa was dit echter niet aan te rekenen, normaal is hij een veldspeler.  Sten Mentink echter, voetbalde of hij de wonder sloffen van Sjakie aan had. De toeschouwers was al opgevallen dat hij op vlammend schoeisel rondliep. Hij voetbalde als herboren, dit seizoen hebben wij hem nog niet zo sterk zien spelen. De trainer Marc Mölder zal informeren waar hij deze schoenen gekocht heeft, zodat het hele eerste elftal als de brandweer kan gaan voetballen. Ruststand 1-1 Na de theepauze pakten donkere wolken zich samen boven het V en L terrein wat het ergste deed vrezen. In de tweede helft deed V en L een dappere poging om op voorsprong te komen, maar het was Cupa die de betere kansen had. Na een kwartier brak het noodweer los, en hagel geselde de velden. Goed voetbal was hierdoor bijna niet meer mogelijk. Roy Bouwmeester werd gewisseld voor Feie Overvelde, het was vandaag niet zijn wedstrijd. Klungelig verdedigen leidde volkomen onnodig de 1-2 in. Met nog een kwartier spelen op de klok ging V en L alles of niets spelen. Sten Mentink wist op de rechter flank goed door te zetten en diens voorzet was bijna niet te missen. Op 4 meter van het doellijn wist Feie Overvelde en Eduard van de Belt de bal echter niet in het doel te krijgen. Eindstand 1-2. Volgens trainer Marc Mölder was een gelijk spel het hoogst haalbare want Cupa was sterker in de duels.

Doelpunten

Aanvang 14:00 uur
Ruststand 1 - 1
Eindstand 1 - 2

Scorers V en L

De doelpuntmakers zijn helaas niet opgegeven.

Laatst gewijzigd door Sten Roeterd op 23-03-2014 om 23:52 uur © 2006 - 2024 sv V en L - Site by Bjorn   Beheer