Profile Hafkamp

Wedstrijdverslag

vorige pagina

Dubbele cijfers voor V en L

Na een zware carnevalsweek is het altijd afwachten hoe de spelers op het veld staan. Door de beschamende nederlaag tegen Wissel was trainer Marc Mölder genoodzaakt om zijn spelers weer op hun vertrouwde positie te zetten. Aan het weer kon het vandaag niet liggen, toch was er maar weinig publiek. Waarschijnlijk hadden de supporters besloten om de wedstrijd Goahead Eagles – FC Twente live te volgen. Vanaf de aftrap werd al duidelijk wat de bedoeling van de thuisploeg was, nl. vroeg druk zetten en snel scoren. Na 8 minuten kwam de openingstreffer al op het scorebord althans dat was de bedoeling. Zoals wel vaker dit seizoen lijkt de bediening van het scorebord moeilijker als je als leek zou denken. Een goeie solo van Hofman op de rechterflank en diens voorzet werd  bekwaam afgerond door onze spits V.d. Belt. Het zou de middag van V.d. Belt worden, want hij liet de bal 4 x in het netje ploffen. Wat hij gedaan heeft vanmorgen is niet bekend maar het lijkt ons raadzaam dat hij dat volgend weekend weer doet. Zo gretig is hij dit seizoen nog niet aan het voetballen geweest. Net voor de rust, wist Hofman de rebound van de paal binnen te knallen 5-0. Beatrix wist hier weinig tegenover te stellen en liep ongeïnspireerd op het veld.   Ruststand 5-0   Beatrix startte iets beter in de tweede helft en wist zowaar enkele kansjes te creëren. Onze keeper Dolman zat echter goed op te letten en voorkwam daarmee een tegentreffer. Na een kwartier in de tweede helft, pakte V en L de draad weer echter op en wist R.Bouwmeester te scoren 6-0. De trainer Marc Mölder besloot om zijn wissels ook wat speelminuten te gunnen. Overvelde stond nog koud in het veld, of hij wist het net al te vinden 7-0. R. Bouwmeester wist nog 2 x het net te vinden en Overvelde benutte ook nog een buitenkansje, zodat de eindstand op 10-0 werd bepaald. Volgens trainer Marc Mölder was Beatrix een ideale tegenstander om zelf vertrouwen te tanken, want volgende week staat de derby tegen sv Terwolde op het programma. Bij deze komt allen naar  Terwolde om V en L aan te moedigen.

Doelpunten

Aanvang 14:00 uur
Ruststand 5 - 0
Eindstand 10 - 0

Scorers V en L

De doelpuntmakers zijn helaas niet opgegeven.

Laatst gewijzigd door Gerard Klumper op 10-03-2014 om 07:38 uur © 2006 - 2024 sv V en L - Site by Bjorn   Beheer