VenL heeft collectief off-day tegen Sv Wilp Vandaag moest de return tegen Sv. Wilp afgewerkt worden. Afgelopen herfst in Wilp werd het een bloedeloze 0-0, waar de supporters weinig lol aan konden beleven. Enige wijzigingen in de basiself waren dit keer noodzakelijk. Hierdoor kon J. Berenschot zijn debuut in de basis maken, waardoor langs de kant werd geroepen : “De Beer is los”. Iedereen die een beetje zijn familie kent weet, dat hij altijd voorop in de strijd gaat. Misschien zeer nuttig, want trainer Marc Mölder heeft al vaker gezegd dat we vaak te lief verdedigen. Gezien de weersomstandigheden lijkt het verstandig het veldspel aan te passen, want er stond een straffe zuidwester wind schuin over de velden. De beter voetballende ploeg moet hier zijn voordeel uit kunnen halen. Vanaf de aftrap werd al duidelijk dat het een moeilijke middag voor VenL zou worden.De tegenstander was veel feller in de duels en zorgden al direct voor paniek in onze verdediging. Al na 13 minuten was trainer Marc Mölder gedwongen om 2 wissels toe te passen. E.v.d. Beld moest met een gescheurde wenkbrauw het veld verlaten. Ook J. Berenschot werd na een aanvaring met een medespeler tijdens de warming-up gewisseld. Eigenlijk kunnen we stellen dat hier de wedstrijd al werd verloren. Als door een wonder ging V en L de rust in met een 0-0 stand, tot dan hadden ze nog geen kans gecreëerd. Na de rust was er één hoogtepunt te melden en dat was in de 58 ste minuut. Een perfecte combinatie van T. kamphorst met zijn broer S. kamphorst op R. Bouwmeester en deze werd helaas gered door de doelman. Tot dan foutloze keepende A. Dolman ging in de 66 ste minuut hopeloos in de fout. Een hoge bal werd door hem verkeerd beoordeeld en de bal ging over hem heen 0-1. Een minuut later was de wedstrijd eigenlijk al beslist, door een handsbal in de zestien. Deze penalty werd onberispelijk ingeschoten 0-2. Er zijn van die wedstrijden dat je als trouwe supporter je seizoenskaart in zou willen leveren. Vandaag was daar alle reden toe. Als spelers elkaar niet zien staan en de bal niet willen hebben, dan speel je een verloren wedstrijd.

Doelpunten

Ruststand 0 - 0
Eindstand 0 - 2

Laatst gewijzigd door Sten Roeterd op 16-02-2014 om 17:57 uur © 2006 - 2021 sv V en L - Site by Bjorn   Beheer