​​​​​​​​2 februari 2014 Verdiende zege na furieus begin van VenL. In de winterstop heeft trainer Marc Mölder besloten om het spelsysteem om te gooien. Tijdens de eerste helft van de competitie werd duidelijk dat VenL tegen een sterkere tegenstander op het middenveld te vaak werd overlopen. Er werd in de winterstop veel oefenwedstrijdjes gespeeld met wisselend resultaat. Oene was veel te sterk voor VenL die derde klasse speelt, daar werd met 6-0 verloren. 2 weken geleden werd thuis geoefend tegen Voorst, die ze straks ook nog tegenkomen in de Voorster Cup. Deze werd verdiend gewonnen met 3-2. Op een mistige dinsdagavond werd geoefend tegen KCVO een vierde klasser. Eduard v.d. Belt dacht nog dat hij bij zijn oude ploegmaatjes speelde. De eerste tegentreffer was een te slappe terugspeelbal waardoor KCVO simpel binnen kon tikken. Deze wedstrijd werd verloren met 5-0. Afgelopen zondag naar Epse geweest, deze werd gewonnen met 0-1 maar het voetbal was niet om aan te zien. Vandaag kreeg VenL Edesche Boys op bezoek. Venl heeft nog iets recht te zetten, want uit werd volkomen onnodig verloren. Aan het weer kon het vandaag niet liggen want er stond een prachtig zonnetje op de VenL velden. Het is dit seizoen nog niet voorgekomen dat VenL zo goed uit de startblokken kwam. VenL zette goed druk op de tegenstander en deze werd totaal overrompeld. Binnen een kwartier stond er al 3-0 op het scorebord. T. Kamphorst werd goed aangespeeld rond de zestien en deze wist al na 2 minuten het net te vinden1-0. Krap na 3 minuten wist onze spits E. v.d. Belt met een goed schot de keeper te verschalken in de rechter bovenhoek 2-0. In de 14 minuut werd R. Bouwmeester aangespeeld op de rand van de zestien en hij werd onderuit geschoffeld, een terechte penalty. Dit buitenkansje liet T.Kamphorst zich niet ontnemen 3-0. Na zo’n goed begin kon VenL het niveau niet vast houden. Zoals wel vaker als VenL vergeet te voetballen roepen wij het onheil over ons zelf af. Volkomen onnodig werd in de 42 ste minuut toch een tegen goal geïncasseerd . Knullig balverlies door slap uitverdedigen waardoor de tegenstander simpel de 3-1 kon binnen tikken. Achteraf gezien was dit een keerpunt in de wedstrijd . VenL had dringend behoefte aan de theepauze. Ruststand 3-1. In de tweede helft kreeg VenL enkele grote kansen om de voorsprong verder uit te bouwen, maar Edesche Boys gaf zich niet zomaar gewonnen. Keer op keer wist hun rechterspits voor gevaar te zorgen, op het laatste moment maakte hij net de verkeerde keuzes. De ingevallen scheidsrechter van vandaag had niet zijn beste dag,want hij floot nogal warrig. Volgens trainer Marc Mölder had VenL na de snelle voorsprong de wedstrijd gedoceerd uit moeten spelen. Hierdoor werd het in de tweede helft onnodig rommelig en spannend. Ook werden er veel onnodige overtredingen gemaakt want de tegenstander bediende zich van behoorlijk fysiek spel. Eindstand 3-2.

Doelpunten

Ruststand 3 - 1
Eindstand 3 - 2

Scorers V en L

De doelpuntmakers zijn helaas niet opgegeven.

Laatst gewijzigd door Sten Roeterd op 02-02-2014 om 20:13 uur © 2006 - 2021 sv V en L - Site by Bjorn   Beheer