Onze sponsors

Boekhandel Oonk
Ten Have Metaalwerken
Auto Wientjes
Skynz
Profile Hafkamp
Konstruktiebedrijf van Straaten
Urilift B.V.
Neijenhuis Schoenen & Sport Vaassen
Uenk Bouw- en Sloopmaterialen BV
Westrik Snacks
Kokkie Twello
Impression Vormgeving & Illustratie
Fa. Veldwijk Sportprijzen en relatiegeschenken
Cafe de Vecht
Garage de Vecht
BW & S
Kamphorst administraties
BW & S
Loon- en Grondverzetbedrijf E. Hissink
Kraam90
WeteringseBroek.NL

UPDATE: Indeling jeugdelftallen 2012-2013

vorige pagina

De nieuwe indeling voor het komende seizoen van de jeugdelftallen is bekendgemaakt door de TJC. Klik hiernaast op de bijlage om deze indeling te bekijken.

De trainingen van de jeugd beginnen weer op maandag 13 augustus (week 33). Tot die tijd zijn er zomertrainingen voor de jeugd op donderdag 14 juni, 21 juni en 5 juli. Deze zijn ook op de homepage te vinden, onder het blok met afwijkingen van het standaard trainingsschema.

Let op: Het betreft hier een concept van dit document. Zo zijn nog niet alle trainers/leiders bekend. Het kan daarom zijn dat er nog wijgingen volgen in dit document. De eventuele wijzigingen zullen via de website van V en L bekendgemaakt worden.

Update 16/06 - Er zijn wat aanpassingen geweest in de indeling, deze zijn in de bijlage verwerkt. Daarnaast een oproep voor andere leden van VenL: De TJC zoekt nog JEUGDTRAINERS voor de C1 (1 avond) en voor de F1 (2 avonden). Ben jij geinteresseerd: neem dan contact op met de TJC.

Update 01/08  - Trainingstijden en trainers F1 zijn nu ook bekend (gelijktijdig met de F2 door Marco en Brian Bouwmeester). Daarnaast zal de C1 beide avonden getraind worden door Jan Huisman.

Update 14/08 - Twee spelers aan de A1 toegevoegd.

vorige pagina


Laatst gewijzigd door Bjorn Veldhuis op 14-08-2012 © 2006 - 2024 sv V en L - Site by Bjorn   Beheer