Onze sponsors

BuyBay
Cafe de Vecht
BW & S
Garage de Vecht
Kraam90
Impression Vormgeving & Illustratie
Neijenhuis Schoenen & Sport Vaassen
Kamphorst administraties
Auto Wientjes
Installatietechniek de Vecht
Boekhandel Oonk
Konstruktiebedrijf van Straaten
Urilift B.V.
WeteringseBroek.NL
Kokkie Twello
BW & S
Loon- en Grondverzetbedrijf E. Hissink
Uenk Bouw- en Sloopmaterialen BV
Lucky Light Project Verlichting B.V.
Fa. Veldwijk Sportprijzen en relatiegeschenken
Ten Have Metaalwerken
Profile Hafkamp
Slachterij Meijerink
Westrik Snacks

Nationale Voetbalkampen

vorige pagina

Nationale Sportkampen

De Nationale Voetbalkampen komen er weer aan!

Voetbalkamp foto 1Ben jij de hele dag bezig met voetbal, doe je niets liever dan uit school direct het veld op en slaap jij met de bal onder je kussen? Dan zijn de Nationale Voetbalkampen (6 t/m 14 jaar) echt wat voor jou! Deze voetbalkampen vinden plaats bij BVV’31 te Blaricum op 22 t/m 28 juli & 19 t/m 25 augustus. Vind jij Blaricum wat ver? Dan kun je gewoon blijven slapen! Je wordt een betere speler doordat het programma is samengesteld met de beste trainers die een topsportachtergrond hebben, maar bovenal  is het natuurlijk een enorm toffe week! Daarnaast komt er ook dit jaar weer iemand langs met professionele voetbalervaring. Maar wie dat is, blijft nog even geheim!


Voetbalkamp foto 2Er zijn twee soorten kampen. Er zijn interne kampen waarbij je ook op het kamp overnacht. Deze duren van zondag t/m zaterdag. Bij de interne kampen is er natuurlijk ook een avondprogramma en ervaar je helemaal een gezellige kampsfeer. Daarnaast zijn er dagkampen, hierbij slaap je lekker thuis na afloop van het programma. Deze duren van maandag t/m vrijdag! Prijzen zijn er vanaf €299,-
Deze fantastische kampen waarbij leren en plezier hand in hand gaan wil jij natuurlijk niet missen! Schrijf je daarom zo snel mogelijk in op www.nationalesportkampen.nl. En, als jij je samen met vrienden of vriendinnen opgeeft ontvang je ook nog eens korting van €10,- of meer. Natuurlijk kunnen jullie ook samen in hetzelfde team. Naast Nationale Voetbalkampen worden er nog veel meer kampen in allerlei sporten georganiseerd! Neem hiervoor snel een kijkje op www.nationalesportkampen.nl voor een kamp bij jou in de buurt!

 

vorige pagina


Laatst gewijzigd door Bjorn Veldhuis op 13-03-2012 © 2006 - 2020 sv V en L - Site by Bjorn   Beheer