Sponsorcommissie: IETS VOOR JOU ?

Momenteel bestaat de sponsorcommissie uit slechts twee personen, nl. Stefan Kamphorst en Harry van der Haar  Naast deze taak zijn beiden binnen onze club ook nog op andere gebieden als vrijwilliger druk doende. Op het gebied van sponsoring dreigen een aantal aspecten dan ook te weinig aandacht te krijgen. Ook met het kledingplan in aantocht zal er nog veel werk verzet moeten worden. Denk maar aan de verandering van het sponsorbeleid dat dit teweeg brengt en de werving van nieuwe sponsoren.
Kortom, er is dringend behoefte aan versterking van de sponsorcommissie!
Eigenlijk is er wel werk voor zo’n drie mensen extra dus als je samen met je vriend of vriendin wilt helpen dan kan dat! Was je al van plan “ooit” iets voor onze club te gaan doen, aarzel dan niet langer en meld je aan bij Harry, Stefan of bij een ander bestuurslid.
Het is een mooie kans om kennis te maken met de commerciële kant van het “voetbalbedrijf” V en L en er is volop gelegenheid jezelf hierin te ontwikkelen.

Laatst gewijzigd door Gerard Klumper op 23-01-2012 © 2006 - 2020 sv V en L - Site by Bjorn   Beheer