FF KNALLE

Zie ook de bijlage voor de orginele poster =>

“Mysterieuze run op oude melkbussen en betonmolens in De Vecht en omgeving”

Dit was een artikel dat vorig jaar zo rond de kerstdagen in De Stentor heeft gestaan, en wij weten allemaal waar die run op melkbussen en betonmolens betrekking op had.
Want vorig jaar hebben we voor de eerste keer de Vechtse Open Carbid Schiet Wedstrijd georganiseerd en niet zonder succes.
Want het was een mooie happening op deze mooie winterdag, veel deelnemende ploegen, spectaculair schiettuig en verre schoten.
Al met al genoeg redenen om in 2011 weer een Carbid Schiet Wedstrijd te organiseren, dat wordt dus de Tweede Vechtse Open Carbid Schiet Wedstrijd, kortweg :

DE TVOCSW

Dus trommel een paar familieleden, vrienden/vriendinnen, buurmannen/vrouwen, oude/nieuwe liefdes of vage kennissen bij elkaar, oude melkbus ombouwen tot carbid kanon , ff thuis oefenen en je kunt meedoen. Check anders de site www.carbidbus.nl even. Speciale kanonnen? (wel veilig !!!), helmaal prima. Welk team zal in 2011 het winnende schot uit 2010 van het team Spijker/Witteveen (103 meter) overtreffen ? En het hele jaar stoer kunnen rondlopen als de carbidknallers van 2011 ??? Het is aan jullie !!!!

Ga je nou niet deelnemen ? ook geen probleem want toeschouwers zijn van harte welkom.

Het nieuwe jaar gaat bij V en L in ieder geval knallend van start:

WAT, WANNEER EN WAAR ?

WAT: Ouderwets knallend gezellig, met zijn allen het nieuwe jaar in

WANNEER: Zondag 9 januari om 13:00 uur

WAAR: Trainingsveld van V en L

Informatie en opgave:
FRANSOVERVELDE@HETNET.NL 06 55880182
HARRYDAVELAAR@UPCMAIL.NL 06 38953267

Laatst gewijzigd door Bjorn Veldhuis op 06-12-2010 © 2006 - 2020 sv V en L - Site by Bjorn   Beheer