Onze sponsors

BW & S
Urilift B.V.
Kamphorst administraties
Garage de Vecht
Auto Wientjes
WeteringseBroek.NL
Loon- en Grondverzetbedrijf E. Hissink
Neijenhuis Schoenen & Sport Vaassen
Cafe de Vecht
Kraam90
Impression Vormgeving & Illustratie
Konstruktiebedrijf van Straaten
Skynz
BW & S
Fa. Veldwijk Sportprijzen en relatiegeschenken
Westrik Snacks
Profile Hafkamp
Kokkie Twello
Uenk Bouw- en Sloopmaterialen BV
Boekhandel Oonk
Ten Have Metaalwerken

Jubileum groots gevierd!

vorige pagina

SV V en L viert 75-jarig bestaan groots!

Van 14 t/m 16 juni vierde V en L het 75 jarig bestaan op sportpark ’t Hul. De jubileumcommissie was al maanden bezig geweest met de voorbereidingen van het jubileumweekend. Het feestweekend bestond uit vele activiteiten, zoals een reünie, een jeugdclinic, de traditionele zeskamp en een tentfeest. Op zondag werd het weekend afgesloten met het familie- en vriendenvoetbal toernooi, waarna aansluitend de EK-wedstrijd Nederland – Polen werd gekeken.

Waar V en L normaalgesproken haar thuiswedstrijden speelt, was volledig omgebouwd tot festivalterrein. Compleet met feesttent, imposante toegangspoort en een museum vol historische objecten, foto’s en een film. De clubkleuren rood en wit waren volop zichtbaar.

Het weekend begon op de vrijdagavond met een goedbezochte receptie met toespraken van bestuurslid Arno Dolman en wethouder Peter Wormskamp. Onder andere over het ontstaan en de ontwikkeling van de club, waar gezelligheid en verbondenheid hoog in het vaandel staat. Een club die altijd kan rekenen op een groot aantal vrijwilligers, waar zelfwerkzaamheid een enorme kracht vormt en waar vreugde en verdriet worden gedeeld. Er werd dan ook een moment stilgestaan bij diegenen die ons ontvallen zijn. Voor hen was ook een speciale plek ingericht in de feesttent om een kaarsje te laten branden. Kortom SV V en L, een club veur ‘t leven!

Het vernieuwde sponsorcollectief, V en L United clubsponsoren werd gepresenteerd, waarna het bijbehorende nieuwe logo werd onthuld. Ook werden de nieuwe tenues gepresenteerd door verschillende spelers uit de jeugd en senioren. Tot slot werd er geproost op het verleden, heden, de toekomst en de sportieve successen die nog gaan komen. De avond liep over in een reünie voor jong en oud en er was veel aandacht voor het museum dat was ingericht in de tent. Ook werd er aandachtig gekeken naar de oude films die vertoond werden op grote schermen. Met op de achtergrond een muziekje was het enorm gezellig en werd er zelfs nog spontaan door een paar oud leden het V en L Clublied gezongen! Dit clublied is speciaal voor het jubileum in een nieuw jasje gestoken, zodat het weer volledig van deze tijd is.

Op zaterdag begon de dag met een clinic voor alle jeugdspelers, waarbij training werd gegeven door Go Ahead Eagles jeugdtrainers, in samenwerking met onze eigen trainers en leiders. De gehele jeugd was zeer fanatiek bezig met het mooie spelletje. Na een korte pauze met een lekker patatje en een snack werd de dag vervolgt met andere activiteiten. Toen de jeugdleden uitgeput waren was het tijd voor de traditionele zeskamp. 11 teams gingen de strijd met elkaar aan tijdens spellen georganiseerd door verschillende actiecomité generaties. Uiteindelijk ging, toevalligerwijs, het oud actiecomité team er met de winst vandoor. Na een warme douche was iedereen al snel weer in de tent te vinden en opende DJ Remco het feest. Speciaal voor deze avond was een deel van de band ‘7 op de schaal van richter’ weer opgetrommeld om het klassieke tentfeestgevoel in De Vecht weer als vanouds terug te brengen. Met een goed gevulde tent was het een geslaagde feestavond.

Met voor sommigen wat kleine oogjes begonnen zondagochtend 25 teams aan het Familie- en vriendenvoetbal toernooi 2024! Dit toernooi werd al weer voor de 45e keer georganiseerd. Na een spannende poulefase begonnen 4 teams aan de kruisfinales. Uiteindelijk stonden twee klassieke teams tegenover elkaar; Familie Overvelde en Familie Roeterd. De finale werd overtuigend gewonnen door de Overveldes. Kort na het toernooi maakte iedereen zich klaar voor de eerste EK-wedstrijd van het Nederlands elftal. De tent kleurde oranje en iedereen genoot van een spannende wedstrijd in een gezellige sfeer. Het jubileumweekend werd met de winst van oranje feestend afgesloten.

Het bestuur wil iedereen die, op welke manier dan ook, heeft meegeholpen om dit jubileum tot een onvergetelijk weekend te maken enorm bedanken. SV V en L, een club veur ‘t leven!
 

vorige pagina

Foto 1

Afbeelding 1

Laatst gewijzigd door Marjan Uenk - Nijland op 30-06-2024 © 2006 - 2024 sv V en L - Site by Bjorn   Beheer