Skynz

Nieuw !!! Nieuwsbrief

In de laatste jaarvergadering werd het idee geopperd een paar keer per jaar een nieuwsbrief te mailen naar leden en belangstellenden met nieuws en weetjes. Dat deden we altijd wel aan het eind van het jaar, maar in een hogere frequentie is het wellicht een mooi communicatie middel wat alle leden bereikt en waar ook input voor aangeleverd kan worden.

We zijn met dit idee als bestuur aan de slag gegaan en Anne Pannekoek heeft ons daarbij voortreffelijk geholpen. Begin Maart kunnen jullie de eerste editie verwachten en daarna om de paar maanden.

Alle mensen in ons mailbestand krijgen automatisch de mail toegestuurd( afmelden is altijd mogelijk) maar andere belangstellenden kunnen via de link hieronder zichzelf aanmelden.

Onderstaand een link om je aan te melden.

Wil je input aanleveren voor deze nieuwsbrief, iets over je team, activiteiten of iets anders dan kan je dit aanleveren op nieuwsbrief@svvenl.nl  Dit komt dan in de nieuwsbrief van April.

Alvast veel leesplezier!

Laatst gewijzigd door Marjan Uenk - Nijland op 27-02-2024 © 2006 - 2024 sv V en L - Site by Bjorn   Beheer