Onze sponsors

Impression Vormgeving & Illustratie
Profile Hafkamp
Garage de Vecht
Kraam90
Fa. Veldwijk Sportprijzen en relatiegeschenken
BW & S
Konstruktiebedrijf van Straaten
Neijenhuis Schoenen & Sport Vaassen
Loon- en Grondverzetbedrijf E. Hissink
Kamphorst administraties
Ten Have Metaalwerken
Westrik Snacks
BW & S
Uenk Bouw- en Sloopmaterialen BV
Skynz
Cafe de Vecht
Urilift B.V.
Boekhandel Oonk
WeteringseBroek.NL
Kokkie Twello
Auto Wientjes

Gelukkig 2024

vorige pagina

Afgelopen zondag vond de nieuwjaarsreceptie plaats en de kantine zat bomvol!
Arno Dolman nam het woord nadat veel leden elkaar een gelukkig nieuwjaar hadden gewenst. Er was ook een vertegenwoordiger van de gemeente Voorst aanwezig te weten wethouder van  sport Peter Wormskamp. Arno vertelde dat we een prachtig jaar voor de boeg hebben met ons 75 jarig jubileum . Daarvoor worden nog een aantal aanpassingen gedaan zoals een toegangspoort, aanpassingen op het buitenterrein en pimpen van de kantine. 
Er werden een aantal jubilarissen gehuldigd voor hun 50 jaar lidmaatschap te weten jos Bouwmeester, John Bonekamp, Gerard Leerkes en Martin Overvelde . Jurgen Haarman was 40 jaar lid en Wim Bouwmeester ook maar was afwezig.25 jaar lid waren Chiel Menting, Heleen Boerkamp, Arno Dolman en Wilco Dolman Tom Kamphorst was helaas afwezig.
Daarna werd de opbrengst van de Grote Clubactie bekend gemaakt, maar liefst 2642 euro werd er opgehaald door loten verkoop. De topverkopers kregen hiervoor een prijsje overhandigd. Daan ten Have was de topverkoper met maar liefst 89 loten, daarna kwam Jasmijn vd Boom met 43 loten en Isabel Roeterd verkocht er 30! Zij kregen een bon van Buitink en een medaille omgehangen . Ook Jort Siemelink, Wessel  vh Erve(afwezig) en Jesse Haarman kregen een medaille met zakje chips omdat zij meer dan 20 loten hadden verkocht. Deze kids kregen daarna nog de eer ons nieuwe jubileum logo te onthullen ontworpen door Jacob Lagerweij. Tevens hangt er aan de buitengevel een nieuwe banner om ook daar de feestelijkheden duidelijk kenbaar te maken.
Aansluitend had iedereen wel een drankje in de hand en werd er geproost op een fantastisch nieuwjaar. Werd er bier geschonken in de nieuwe glazen en bleef het nog erg lang gezellig.

 

vorige pagina


Laatst gewijzigd door Gerard Klumper op 09-01-2024 © 2006 - 2024 sv V en L - Site by Bjorn   Beheer