Onze sponsors

Fa. Veldwijk Sportprijzen en relatiegeschenken
Kamphorst administraties
Skynz
Westrik Snacks
Konstruktiebedrijf van Straaten
Kraam90
BW & S
Garage de Vecht
Ten Have Metaalwerken
Impression Vormgeving & Illustratie
Boekhandel Oonk
WeteringseBroek.NL
Uenk Bouw- en Sloopmaterialen BV
BW & S
Profile Hafkamp
Urilift B.V.
Auto Wientjes
Cafe de Vecht
Kokkie Twello
Loon- en Grondverzetbedrijf E. Hissink
Neijenhuis Schoenen & Sport Vaassen

Succesvolle 57e editie van de Avondvierdaagse

vorige pagina

Succesvolle 57e editie van de Avondvierdaagse in De Vecht


De Vecht stond laatst weer in het teken van de Avondvierdaagse, een jaarlijks terugkerend evenement dat wandelliefhebbers van jong tot oud uit De Vecht en omstreken trekt. Van dinsdag 20 tot en met zaterdag 24 juni vonden veel (school)kinderen en andere wandelaars hun weg naar De Vecht om deel te nemen aan dit sportieve spektakel. Met drie verschillende afstanden en een feestelijke afsluiting, was het weer een geslaagde editie!

De week begon echter met een teleurstelling, omdat de inhaalavond op dinsdag 20 juni niet door kon gaan vanwege de slechte weersomstandigheden. Gelukkig kwamen de wandelaars vol goede moed terug op woensdagavond voor de eerste officiële wandelavond, met ditmaal zonnig weer. Door de afgelasting van een dag eerder was het deze editie voldoende om 3 dagen te wandelen en tóch een medaille te halen. Na alle inschrijvingen en het officiële startsein bij Café De Groot kon het dan eindelijk beginnen.

De tweede wandelavond, ondanks de regenbuien, weerhield de enthousiaste deelnemers er niet van om hun wandelschoenen aan te trekken en dit keer vanaf het terrein van s.v. V en L te starten. Zelfs degenen die doorweekt raakten, hielden de moed erin en maakten er een leuke avond van. Op de derde wandelavond werden de routes voor de 5, 10 en 15 kilometer weer gestart vanaf de parkeerplaats van Café De Groot.

En toen was het zover: de laatste avond van de Avondvierdaagse in De Vecht. Na vier avonden vol inspanning bereikten de wandelaars hun einddoel. Nadat iedereen zich had verzameld bij s.v. V en L en de medailles waren uitgedeeld, kon de grote intocht naar Café De Groot met leuke muziek van de fanfare V.I.V.O. uit Veessen beginnen. De intocht op zaterdag trok veel bekijks van bekenden van de wandelaars. Naar schatting waren er zo'n 1500 mensen aanwezig. Nadat de bekers en bloemen waren uitgereikt aan de deelnemende scholen zette de feeststemming zich voort op straat, waar het welbekende Blarenbal plaatsvond. Het DJ-duo BB's Partyshow én de kinderen zelf gaven een spetterend (karaoke-) optreden en zorgde voor een knallend einde van de Avondvierdaagse.

We kijken met het Actiecomité van s.v. V en L terug op een geslaagde editie van de Avondvierdaagse in De Vecht. Meer foto's van de week zijn op onze Facebook-pagina te vinden https://www.facebook.com/avondvierdaagsedevecht.

De organisatie bedankt alle wandelaars, vrijwilligers en betrokkenen voor hun inzet en enthousiasme tijdens deze leuke, en vooral gezellige dagen. Volgend jaar zal de 58e editie plaatsvinden van 25 juni tot en met 29 juni, en we hopen dat het evenement opnieuw zoveel deelnemers zal trekken.

vorige pagina

Foto 1

Afbeelding 1

Foto 2

Afbeelding 2

Foto 3

Afbeelding 3

Foto 4

Afbeelding 4

Foto 5

Afbeelding 5

Laatst gewijzigd door Remco Overvelde op 12-07-2023 © 2006 - 2024 sv V en L - Site by Bjorn   Beheer