Onze sponsors

Slachterij Meijerink
Neijenhuis Schoenen & Sport Vaassen
Cafe de Vecht
Urilift B.V.
BW & S
BuyBay
Fa. Veldwijk Sportprijzen en relatiegeschenken
Boekhandel Oonk
Kraam90
Auto Wientjes
Kamphorst administraties
Installatietechniek de Vecht
Profile Hafkamp
BW & S
Ten Have Metaalwerken
Westrik Snacks
Lucky Light Project Verlichting B.V.
WeteringseBroek.NL
Garage de Vecht
Loon- en Grondverzetbedrijf E. Hissink
Skynz
Impression Vormgeving & Illustratie
Konstruktiebedrijf van Straaten
Kokkie Twello
Uenk Bouw- en Sloopmaterialen BV

Nieuwe speeltoestellen

vorige pagina

SPORTVERENIGING V EN L UIT DE VECHT VERNIEUWT SPEELTOESTELLEN OP SPORTPARK ‘T HUL
Op 1 april. heeft sportvereniging V en L tijdens een feestelijk moment twee splinternieuwe speeltoestellen in gebruik genomen op sportpark ’t Hul. De glijbaan en nestschommel werden na de officiële opening door jeugdleden Lotte  en Jinthe  meteen in gebruik genomen door de jongste spelers van de club, uit de JO-8 en JO-9. Eén van de speeltoestellen is gedoneerd door de Stichting Vrienden van V en L, een betrokken en actieve groep vrijwilligers van de club. Zij hebben ook de plaatsing van de speeltoestellen verzorgd.Het andere speeltoestel  is door de jeugdleden grotendeels zelf verdiend door loten te verkopen tijdens de Grote Clubactie.
Vanzelfsprekend komen de meeste kinderen naar V en L om wekelijks te voetballen op de mooie velden van de club. Maar hoe fijn is het om na de eigen wedstrijd of de wedstrijden van vaders, moeders, broers en zussen ook even te kunnen spelen met vriendjes en vriendinnetjes uit de omgeving. Dit kan nu nóg beter met de nieuwe speeltoestellen.
Het project is mogelijk gemaakt door de vele betrokken vrijwilligers van sportvereniging V en L. De club is erg blij met alle hulp en inzet waar ze wekelijks op kunnen rekenen bij het onderhoud van de velden, de trainingen, wedstrijden, kantinedienst, de evenementenorganisatie en bij dit soort incidentele projecten. Dit is waar een kleine club, groot in kan zijn! Volgend jaar bestaat de club uit De Vecht 75 jaar en wordt er aan dit lustrum op passende wijze aandacht besteed.

vorige pagina

Foto 1

Afbeelding 1

Foto 2

Afbeelding 2

Foto 3

Afbeelding 3

Foto 4

Afbeelding 4

Foto 5

Afbeelding 5

Laatst gewijzigd door Marjan Uenk - Nijland op 11-04-2023 © 2006 - 2023 sv V en L - Site by Bjorn   Beheer