Skynz

Positief nieuws op de valreep van 2021!

Hans Wijgers en sv VenL verlengen samenwerking!

Het bestuur van VenL is blij te kunnen mededelen  dat de samenwerking met wederzijdse enthousiasme wordt verlengd. Ook het seizoen 2022-2023 zal Hans Wijgers het 1e elftal onder zijn hoede hebben. Zowel Hans als de technische commissie en de spelersgroep zijn erg tevreden over samenwerking tijdens het 1e deel van het seizoen. Ondanks dat de coronapandemie ook dit seizoen weer zijn stempel drukt op het verloop van de competitie is de selectie bezig met een goede ontwikkeling. Hans ziet een mooie uitdaging voor zichzelf om deze positieve ontwikkeling voort te zetten.
Wij als bestuur denken met Hans de juiste trainer te hebben om voort te bouwen aan de toekomst. Hans kent alle kenmerken van een dorpsclub waardoor hij prima past binnen onze vereniging. Samen met de rest van de begeleiding kan VenL trots zijn op de technische staf.

Wij wensen een ieder een fijne jaarwisseling en een goed 2022!

Met sportieve groet,

Bestuur sv VenL

Laatst gewijzigd door Marjan Uenk - Nijland op 31-12-2021 © 2006 - 2022 sv V en L - Site by Bjorn   Beheer