Overlijden verenigingslid

Overlijden Jolijn Overvelde.
Verbijsterd en verslagen zijn wij na het bericht van het overlijden afgelopen maandag van ons lid Jolijn Overvelde.

Als actief clublid was Jolijn  een graag geziene persoon binnen onze vereniging. Met haar kenmerkende lach had Jolijn een grote betrokkenheid betrokkenheid bij het dames zaal en veld voetbal team. Mede door haar humor en positieve instelling was zij een zeer geliefd teamgenoot. Haar bijdrage als vrijwilligster bij het actiecomité  en de vereniging zullen wij enorm missen.
Onze gedachten gaan uit naar Florian en Noëlle, Martin en Jannie, Feie en Cheryl en alle andere dierbaren. Wij wensen iedereen heel veel sterkte en kracht toe met dit enorme verlies.

Via deze link zijn condoleance tijden te vinden en kunt u een bericht voor de familie achterlaten.

www.memori.nl/gedenkplaats/jolijn-overvelde

Bestuur Sv VenL

Afbeelding 1

Afbeelding 2