Richard Koers teammanager dames 1 V en L!

RICHARD KOERS (64) NIEUWE TEAMMANAGER Dames V en L.
Het is de technische commissie gelukt een teammanager te vinden voor het damesteam van V en L . Het is Richard Koers geworden. Voor velen geen onbekende omdat hij het afgelopen seizoen al regelmatig langs de lijn te vinden was. Bovendien hebben veel jeugdleden van V en L les van Richard gehad. Hij is namelijk docent aan het AOC in Twello. Richard is een ervaren rot in het voetbal. Zelf heeft hij enkele jaren in de jeugd van Voorwaarts gevoetbald. Toen zijn zoon begon met voetballen kwam vanuit die club de vraag of hij geen trainer wilde worden. Dat heeft Richard gedaan en dat maar liefst 20 jaar. Nagenoeg alle leeftijdsgroepen in de jeugd heeft hij getraind. De laatste jaren was hij aktief als trainer van de meisjes bij Voorwaarts. Het afgelopen seizoen was hij eindverantwoordelijk voor de MO17.  Ook leerde hij jonge trainers de fijne kneepjes van het vak. Hij had net besloten te zullen stoppen toen de TC van V en L hem vroeg of hij er wat voor voelde om teammanager / assistent scheidsrechter te worden van V en L dames. Afgelopen dinsdag vond er een gesprek plaats tussen Richard en trainer Dick voor de Poorte. Richard gaf daarin aan dat hij het fijn vond dat er duidelijke afspraken waren gemaakt en dat hij er erg veel zin in had. Dat hij erg gedreven is bleek wel uit het feit dat hij een aantal trainingen wil meekijken om deze over te nemen als dat incidenteel eens nodig mocht zijn.
Wij wensen Richard veel plezier en succes in zijn nieuwe “voetbaljob”

De technische commissie V en L

Afbeelding 1

Laatst gewijzigd door Marjan Uenk - Nijland op 25-06-2020 © 2006 - 2021 sv V en L - Site by Bjorn   Beheer