Onze sponsors

Auto Wientjes
Garage de Vecht
Lucky Light Project Verlichting B.V.
Kraam90
BuyBay
Slachterij Meijerink
Konstruktiebedrijf van Straaten
Installatietechniek de Vecht
Profile Hafkamp
Neijenhuis Schoenen & Sport Vaassen
WeteringseBroek.NL
Cafe de Vecht
Kamphorst administraties
Kokkie Twello
Loon- en Grondverzetbedrijf E. Hissink
Fa. Veldwijk Sportprijzen en relatiegeschenken
Ten Have Metaalwerken
BW & S
Urilift B.V.
Uenk Bouw- en Sloopmaterialen BV
Boekhandel Oonk
BW & S
Westrik Snacks
Impression Vormgeving & Illustratie

Mededelingen Bestuur

vorige pagina

Beste leden, ouders/verzorgers en voetbalvrienden van Sv VenL,

De nieuwsberichten volgen elkaar in groot tempo op. Het coronavirus heeft een enorm impact op ons sociale en maatschappelijke leven. Ook op onze voetbalvelden is het nu onwerkelijk stil en verlaten.

Allereerst hopen we dat jullie en jullie naasten gezond zijn. Al het thuiswerken en thuisonderwijs geeft een behoorlijk druk op het gezinsleven. Voetbal als sportieve uitlaatklep missen we dan des te meer.

Via deze weg willen wij jullie op de hoogte stellen van de huidige zaken ronde onze sportvereniging. We volgen het beleid dat de overheid voorschrijft rond alle coronamaatregelen. Voor de competitie hebben we te maken met de besluiten van de KNVB. Daaruit komt het volgende:

Tot 28 april 2020 kunnen geen activiteiten plaats vinden op onze voetbalvelden en in het clubgebouw.  Alle trainingen, vergaderingen en clubavonden zijn tot die datum gecanceld.
De huidige competitie wordt niet hervat.
Naast de voetbal hebben we natuurlijk ook onze evenementen. Hierover kunnen wij het volgende mededelen:

De Pinksterfeesten met braderie, vogelschieten en familievoetbal wordt dit jaar afgelast.
Het voetbaljeugdkamp kan helaas niet door gaan.
De vrijwilligersavond wordt tot later order verzet naar het nieuwe seizoen.
De doorgang van de avondvierdaagse  is op dit moment nog niet duidelijk. Alle evenementen tot 1 juni 2020 mogen op dit moment geen doorgang vinden. Wat de besluiten zijn na 1 juni is dit moment nog niet duidelijk.

Het bestuur heeft de nodige maatregelen genomen en steunaanvragen gedaan om de financiële schade en de kosten binnen de perken te houden. Er zijn echter altijd kosten die door gaan, ook al vinden er geen sportactiviteiten plaats. Wij willen een beroep doen op onze leden, sponsoren en VVV-ers om de kosten gezamenlijk met ons te dragen en de contributie te blijven voldoen.

Uiteraard zijn we ons bewust van het feit dat de mogelijkheid bestaat dat huishoudens financieel geraakt worden door de crisis. Wanneer dit problemen oplevert met betalen van contributie of andere toezeggingen, kun je per mail contact opnemen met de secretaris om samen tot een passende oplossing te komen.

Als er vragen, opmerkingen, goede ideeën zijn die we als bestuur kunnen uitvoeren, staan wij daar zeer voor open. Stuur deze per mail naar secretaris@svvenl.nl.

Al deze maatregelen zijn een grote tegenslag voor ons verenigingsleven. Echter is het voor de gezondheid van ons allen van belang dat wij deze noodzakelijke besluiten nemen. Wij hopen dat wij deze bizarre tijden snel achter ons kunnen laten en ons weer kunnen richten op voetbalzaken.

Wij wensen iedereen gezondheid en wijsheid tijdens deze onzekere tijden,

Bestuur Sv VenL   Stefan, Richard, Marjan, Arno en Linda.

vorige pagina


Laatst gewijzigd door Marjan Uenk - Nijland op 02-04-2020 © 2006 - 2021 sv V en L - Site by Bjorn   Beheer