Zondag V en L- Wissel met jeugdwedstrijd vooraf

Zondagmiddag 14u speelt het 1ste elftal van VenL tegen Wissel.  Laten we met z'n allen achter onze jongens van het 1ste elftal gaan staan en hen massaal komen aanmoedigen langs de lijn. Zij kunnen onze support goed gebruiken! Maar...... wil je weer de toppertjes van de toekomst bekijken, kom dan een uurtje eerder naar het sportpark. Om 13u spelen nl de jeugdteams van JO12 van VenL en Wissel een voorwedstrijdje. Een mooie warming up voor op wat we hopen, een mooie voetbalmiddag gaat worden! Er zal ook gezorgd worden voor muzikale omlijsting.  Kortom, kom zondagmiddag naar het sportpark van VenL voor een paar leuke potjes voetbal en gezelligheid! De koffie staat klaar en de tap is goed gevuld zullen we maar zeggen......! ???

Laatst gewijzigd door Marjan Uenk - Nijland op 22-01-2020 © 2006 - 2021 sv V en L - Site by Bjorn   Beheer