Jo 15 Kampioen!!

V en L JO 15 najaarskampioen!
Afgelopen zaterdagmiddag om 14.00uur stonden er twee rijen dik supporters langs de lijn bij de kampioenswedstrijd van V en L JO 15 tegen JO15 van Almen-Harfsen. Bij winst zouden onze jongens alle wedstrijden in deze competitie  gewonnen hebben en zouden ze kampioen worden, met komende zaterdag zelfs nog een wedstrijd te spelen. Spannend dus. Maar al vrij vroeg in de eerste helft opende V en L de score en werd het al 1-0. Maar daarna duurde het nogal voordat we weer konden juichen en de spanning steeg. Dan maar de rust in met voor beide partijen pep-talk . Vlak na de rust werd er vlot de 2-0 gescoord, maar Almen-Harfsen liet zich niet op de kop zitten en kwam een paar keer gevaarlijk voor het V en L doel. Maar tot scoren kwam het niet en V en L liep verder uit…de eindstand was 5-0!!!Verdiend kampioen dus…de mega Beker van de V en L ondernemers werd uitgereikt en van de ouders kregen de spelers zelf allemaal een beker en een Kampioensshirt. En daarna op de platte wagen, compleet met slingers en een bonke muziek over de Vecht en de Beemte , het thuisfront van de meeste spelers. Koud maar  volop genoten kwamen de spelers met leiders en vlagger terug in de kantine waar ze nog getracteerd werden op lekkere patat en een  snack. Kortom een niet te vergeten middag voor JO 15 en ouders !

Hieronder de link met de foto's

Laatst gewijzigd door Gerard Klumper op 10-12-2019 © 2006 - 2020 sv V en L - Site by Bjorn   Beheer