Magisch verlicht Bussloo

Op zaterdagavond 21 december wordt Bussloo verlicht op een magische manier! Mensen kunnen meedoen met wandelen of hardlopen over 3 km (alleen wandelen), 5 of 7,5 kilometer. Bij alle wedstrijden ontvang je een medaille én een gratis voucher voor een dagje sauna in Thermen Bussloo.

Loop mee voor je club-actie!
We hebben nu een hele leuke actie voor alle clubs/verenigingen/stichtingen in de gemeente Voorst.

Iedereen die meedoet op 21 december kan zijn/haar eigen club steunen door mee te lopen. Bij het inschrijven kun je aangeven welke club jij steunt, en wij doneren €2,50 van jouw inschrijfgeld aan de club naar keuze.

Heb je vragen over deze actie? Neem contact met ons op via info@rondjebussloo.nl.

Voor meer informatie klik op de link Magisch verlicht Bussloo

Laatst gewijzigd door Gerard Klumper op 15-10-2019 © 2006 - 2021 sv V en L - Site by Bjorn   Beheer