Onze sponsors

WeteringseBroek.NL
Westrik Snacks
Konstruktiebedrijf van Straaten
BW & S
Profile Hafkamp
BuyBay
Urilift B.V.
Garage de Vecht
Lucky Light Project Verlichting B.V.
Slachterij Meijerink
Cafe de Vecht
Kraam90
Ten Have Metaalwerken
Loon- en Grondverzetbedrijf E. Hissink
Installatietechniek de Vecht
Uenk Bouw- en Sloopmaterialen BV
Auto Wientjes
Kamphorst administraties
Neijenhuis Schoenen & Sport Vaassen
Fa. Veldwijk Sportprijzen en relatiegeschenken
BW & S
Impression Vormgeving & Illustratie
Boekhandel Oonk
Kokkie Twello

Het gaat bijna los! De Grote Clubactie

vorige pagina

         
Beste lotenverkoper,

Op zaterdag 14 september 2019 start de Grote Clubactie. V en L doet ook mee en wij willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Ons doel dit jaar is de aankleding van het clubgebouw. Deze nog meer aanzien te geven en nog gezelliger te maken!
Een lot kost € 3,-. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas! Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-! Hieronder vind je meer informatie over deze Clubactie.

Hierbij de link waar je loten kunt kopen !!!

Wat is de bedoeling?
Het verkopen van de loten is heel eenvoudig. Wij werken met:
Online: Je ontvangt van ons een e-mail met daarin een link naar onze online persoonlijke verkooppagina. Nodig al je familie, vrienden en kennissen uit om op deze pagina een lot van onze club te kopen. Het bedrag wordt eenmalig van de rekening van de koper afgeschreven. Het lotnummer wordt op het bankafschrift vermeld.
Superlot: Met een Superlot worden 50 loten in één keer verkocht. Het heeft een verkoopwaarde van € 150,- waarvan 80% naar de club gaat. Kopers kunnen Superloten via eenmalige machtiging of contant kopen. Betaalt de koper per eenmalige machtiging, dan incasseert de Grote Clubactie € 150,- bij de koper en staan de 50 lotnummers op het bankafschrift. Betaalt de koper contant betalen, dan stuurt de Grote Clubactie 50 contante loten naar het adres van de koper. De clubcoördinator moet verkochte Superloten altijd registreren op clubactie.nl. Ieder verkocht Superlot geeft kans op het Grote Clubfeest t.w.v. € 5.000,-!
Wanneer is de actie?
De Grote Clubactie 2019 start op zaterdag 14 september. Vanaf die dag mag je beginnen met de lotenverkoop. 

Aan wie mag je verkopen?
Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren enz. Daarnaast kun je langs de deuren gaan in jouw buurt, zodat je zoveel mogelijk loten verkoopt. Let op: lotenkopers moeten wel 18 jaar of ouder zijn!

Tip!
Leg de lotenkopers aan de deur uit wat er met het geld gebeurt. Mensen willen graag weten waar hun geld aan besteed wordt. Ons doel van de Grote Clubactie in 2019 is de aankleding van het clubgebouw. Deze nog meer aanzien te geven en nog gezelliger te maken!

Wij hopen op een geweldig resultaat. Heel veel succes met de verkoop van de loten.
Jouw inzet is goud waard!

Met vriendelijke groet,
Namens het bestuur,

Marjan Uenk  

Verkoop 20 loten en ontvang van Marjan Uenk een gratis entreekaart voor een dagje uit* en een 2e artikel gratis op masita.com!
Help het doel van jouw vereniging te behalen door zoveel mogelijk loten te verkopen. Bij 20 of meer verkochte loten ontvang je een gratis entreekaart voor Bobbejaanland, Snowworld, Krazy Kangaroo en Optisport*. Ook kun je een 2e artikel gratis bestellen bij masita.com.
*Geldig bij¬ Bobbejaanland, Snowworld, Krazy Kangaroo en Optisport. 1 gratis entreekaart in combinatie met 1 volbetalende persoon. Kijk voor meer informatie en de actievoorwaarden op clubactie.nl/lotenverkopers.
Prijzen voor lotenverkopers; win een Nintendo Switch met een spel naar keuze!
Lotenkopers kunnen prijzen winnen. Maar ook jij, als lotenverkoper, kan geweldige prijzen winnen! Doe mee aan de Kids-verkoopwedstrijd en maak kans! De hoofdprijs is een Nintendo Switch met spel naar keuze. Ga voor meer informatie naar clubactie.nl/lotenverkopers
Verkoop samen loten
Je kunt ook samen met je team leuke prijzen winnen. Ga samen op pad en haal zoveel mogelijk op voor V en L. Om kans te maken op een van de teamprijzen kijk je vanaf 14 september op clubactie.nl/lotenverkopers onder win-acties en schrijf je je team in voor een van de verkoopwedstrijden!
Clinics van topsporters!
Ook dit jaar zijn er diverse sportclinics te winnen! Van voetbal tot turnen, en van korfbal tot en met hockey. Vanaf 14 september vind je een volledig overzicht op clubactie.nl/lotenverkopers onder win-acties.

 

vorige pagina


Laatst gewijzigd door Gerard Klumper op 12-09-2019 © 2006 - 2021 sv V en L - Site by Bjorn   Beheer