Onze sponsors

Kamphorst administraties
Lucky Light Project Verlichting B.V.
BuyBay
BW & S
Konstruktiebedrijf van Straaten
Installatietechniek de Vecht
Cafe de Vecht
Neijenhuis Schoenen & Sport Vaassen
Slachterij Meijerink
Kokkie Twello
Ten Have Metaalwerken
Fa. Veldwijk Sportprijzen en relatiegeschenken
Boekhandel Oonk
Urilift B.V.
Westrik Snacks
Uenk Bouw- en Sloopmaterialen BV
WeteringseBroek.NL
Garage de Vecht
Loon- en Grondverzetbedrijf E. Hissink
Profile Hafkamp
Auto Wientjes
BW & S
Impression Vormgeving & Illustratie
Kraam90

Cuba Libre

vorige pagina

Cuba Libre

Het is een tijdje geleden dat u van ons hebt gehoord. En ons; dat zijn de bargenoten van sv V en L, een clubje “oudere jongeren” die aan bar nog wel eens luidruchtig herinneringen ophalen uit vervlogen voetbaltijden. Nu is het niet zo dat we helemaal hebben stil gezeten want de afgelopen periode is toch weer menig uurtje in ons cluppie V en L gaan zitten.

Onder bezielende leiding van onze onderhoudsvoorman FO zijn er behoorlijk wat onderhoudsklussen uitgevoerd in en om de kantine en de velden. Waar we niet aan toegekomen waren,  was dus ons culturele, recreatieve uitstapje. Die houden we regelmatig want deze uitstapjes zorgen ervoor dat we onze geesten scherp houden en onze ledematen jong ??. Ook zijn ze een goed excuus om met elkaar en goed pot bier te drinken.

Gelukkig had onze bargenoot MU een goede reden om ons bij hem thuis uit te nodigen. Hij was namelijk met het hele gezin op vakantie geweest naar Cuba. En in dit kleurrijke land van Castro’s, sigaren, Che’s, oude auto’s en rum had hij een hele rits foto’s gemaakt.

En die heeft hij op een koude vrijdagavond aan ons gepresenteerd. Zo togen wij de 15e februari op de fiets richting de kantine van het bedrijf van MU. Daar werden wij hartelijk ontvangen onder het genot van alle door hem meegesmokkelde dingen uit CUBA en wat groene flesjes uit Enschede. Bij binnenkomst natuurlijk de rum met of zonder cola. De rum zorgde ervoor dat de stemming er al aardig in kwam.

Tijdens de fotopresentatie waarin MU ons meenam naar zijn bijzondere reis door Cuba, genoten we oa van Cubaanse hot chicken wings ons gepresenteerd door MU de vrouw van MU, waarvoor nog onze hartelijke dank. Na de kleurrijke en boeiende fotopresentatie – voorzien van commentaar en Cubaanse muziek door onze gastheer - volgde de klap op de vuurpijl. Het roken van echte originele, handgedraaide Cubaanse sigaren. Dat was het moment waar de mannen zich van de jongens scheiden want niet iedereen is het gegeven zulk een authentieke dure sigaar onder de koude Vechtse sterrenhemel te kunnen op roken.

Weer een ervaring en een leuke leerzame avond rijker waar de bargenoten met veel plezier op terug kijken.

MU bedankt.

Whats next ??


BARGENOTEN

vorige pagina

Foto 1

Afbeelding 1

Foto 2

Afbeelding 2

Foto 3

Afbeelding 3

Foto 4

Afbeelding 4

Foto 5

Afbeelding 5

Laatst gewijzigd door Gerard Klumper op 03-03-2019 © 2006 - 2021 sv V en L - Site by Bjorn   Beheer