Onze sponsors

Boekhandel Oonk
Lucky Light Project Verlichting B.V.
Profile Hafkamp
Kamphorst administraties
Uenk Bouw- en Sloopmaterialen BV
Urilift B.V.
BuyBay
Kokkie Twello
Garage de Vecht
BW & S
BW & S
Installatietechniek de Vecht
WeteringseBroek.NL
Westrik Snacks
Slachterij Meijerink
Auto Wientjes
Cafe de Vecht
Konstruktiebedrijf van Straaten
Neijenhuis Schoenen & Sport Vaassen
Ten Have Metaalwerken
Kraam90
Loon- en Grondverzetbedrijf E. Hissink
Fa. Veldwijk Sportprijzen en relatiegeschenken
Impression Vormgeving & Illustratie

Het zaalvoetbaltoernooi van sv Twello is begonnen

vorige pagina

22 december werden de poulewedstrijden bij de Dames gespeeld eerst een combinatie team Teuge/V en L. Hierin speelden Jolijn Overvelde, Linda Overvelde, Cissy Casteel en van Teuge Marijke Pas, Nienke en Jennifer Hemeltjen. Zij eindigden als 4e in de poule. Er werd verloren van Activia 0-2. Vervolgens werd verloren van de favoriet voor de eindoverwinning Klarenbeek 1 met 0-4. Twello bestaande uit veel speelsters van het oude Cupa werd gelijk gespeeld 0-0. Het team heeft naar mijn mening met plezier gespeeld en de samenwerking met Teuge is prima bevallen.

Daarna poule B waarin V en L 1 uitkwam. Het team bestond uit, Sylvia en Laura Bouwmeester, Linda Casteel, Lieke Hopman, Brigit Kamphorst, Loes Boerkamp en Celester Keizer. De eerste wedstrijd een verdiende overwinning op Terwolde 1-0. Daarna een zwaar bevochten gelijkspel tegen Klarenbeek 2 gevolgd door een ongelukkig gelijkspel tegen CCW-3 in welk team ook een Overvelde speelde !! Uiteindelijk werd de laatste wedstrijd tegen CCW 1 bepalend voor de eindstand. Door een verdiende overwinning 1-0 eindigde V en L als 2e in de poule. Hierdoor krijgt dit team in de halve finale met de gedoodverfde favoriet voor de eindoverwinning te maken namelijk Klarenbeek 1. De andere halve finale gaat tussen Klarenbeek 2 en Activia 1.

Al met al denk ik de moeite waard om a.s. zaterdag 29 december naar de sporthal van sv Twello te komen om onze dames aan te moedigen.

Dick voor de Poorte
trainer/coach Dames

vorige pagina


Laatst gewijzigd door Gerard Klumper op 23-12-2018 © 2006 - 2020 sv V en L - Site by Bjorn   Beheer