Onvergetelijk teamuitje JO12!

V&L JO12 HEEFT ONVERGETELIJK TEAMUITJE
Op woensdag 31 oktober genoot het jo12-voetbalteam van V&L een teamuitje naar de Johan Cruijff  Arena voor de bekerwedstrijd AJAX – GO AHEAD EAGLES.
Door de goed geslaagde worst- en balkenbrij-verkoop door de kinderen vorig jaar zat er namens V&L wat extra geld in kas en dit mocht besteed worden aan een voetbal-gerelateerd uitstapje. Om 17.00 uur vertrokken ze richting hun eerste tussenstop, traditioneel voor Ajax supporters op weg naar de Arena, een restaurant met een gele “M” te Barneveld.
Na een teamfoto voor het stadion gemaakt  te hebben konden ze dan eindelijk naar binnen. Omdat het nog mooi rustig was kon het jeugdteam nog gauw even van de plek af en bij de spelerstunnel de spelers onder luid gejuich welkom heten. De camera’s van FOX had de V&L-ers ook gespot en minutenlang waren de jongens (en meisje) te zien op het grote scherm in het stadion. Als klap op de vuurpijl kwam de technisch directeur Marc Overmars nog langs lopen en bij het horen en zien van de naam V en L en De Vecht mochten ze spontaan met hem op de foto. Superleuk!
Dan de wedstrijd. Ajax was heer en meester tot vreugde van de jeugdspelers maar tot grote ontsteltenis van de trainers. De eerste helft zaten ze aan de kant waar de doelpunten vielen en konden alles mooi zien. De tweede helft werd vooral gevuld met vliegtuigjes gooien en heeeeeeel hard meezingen met de klassiekers van de F-side.
(Amsterdam, is poep op de stoep en lalalalalala……)
Uiteindelijk won Ajax verdiend met 3-0 en na het laatste fluitsignaal konden ze nog weer kort bij het veld gaan staan om wedstrijdballen te bemachtigen of op de foto te gaan met de spelers. Dit is uiteindelijk gelukt en sommigen hebben een mooie selfie met Donny van de Beek of staan op de foto met Jeroen Veldmate van de Eagles.
Moe, laat, maar zeer voldaan kwam het gevolg weer terug uit  Amsterdam en werd er nog lang over deze fantastische avond nagedroomd.

Afbeelding 1

Laatst gewijzigd door Marjan Uenk - Nijland op 05-11-2018 © 2006 - 2020 sv V en L - Site by Bjorn   Beheer