Uitnodiging ledenvergadering

Algemene ledenvergadering

Aan alle leden van 16 jaar en ouder en ouders/verzorgers van leden onder de 16 jaar,

Binnenkort is het weer zover: u wordt bij dezen uitgenodigd voor de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering waarop het bestuur verantwoording aflegt voor het gevoerde beleid. De vergadering vindt plaats op maandag 8 oktober a.s. in de kantine van het V en L-gebouw en begint om 19.30 uur.

We weten uit ervaring dat veel leden en zeker ook ouders van junioren zich niet geroepen voelen naar deze vergadering te komen. U bent of uw kinderen zijn echter wel lid van de vereniging en bij het lidmaatschap hoort het ‘meedenken’ op de ALV. Bovendien worden er bij uw afwezigheid besluiten genomen door een kleine groep mensen die wel komen, besluiten die ook voor u gevolgen kunnen hebben. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om te komen, kunt u gebruikmaken van bijgevoegd machtigingsformulier.

Geef het democratische karakter van een vereniging een kans en kom maandag 8 oktober. Wij zullen ons best doen de droge stof zo smeuïg mogelijk te brengen. Hieronder vindt u de agenda.

Met vriendelijke groet

Het bestuur van s.v. V en L

Laatst gewijzigd door Marjan Uenk - Nijland op 23-09-2018 © 2006 - 2020 sv V en L - Site by Bjorn   Beheer