Seizoensopener V en L

Aan alle leden, vrijwilligers, sponsoren, supporters en belangstellenden van s.v. V en L,

Inmiddels is het voetbalseizoen 2017-2018 ten einde en is iedereen aan het genieten van de zomerstop en misschien al wel de welverdiende vakantie.

Wij als vereniging zijn al weer volop bezig met de voorbereiding op het voetbalseizoen 2018-2019. Middels deze weg willen we jullie allemaal uitnodigen om gezamenlijk het nieuwe seizoen af te trappen op geheel nieuwe wijze en dit wel op vrijdagavond 31 augustus 2018, de koffie zal klaar staan vanaf 18:30 uur.

Op deze vernieuwde aftrapavond zullen onder andere de volgende activiteiten op het programma staan:

• Presentatie van alle teams inclusief begeleiding/staf van zowel de jeugd als seniorenteams;
  • Het maken van teamfoto’s van alle teams;
  • Spectaculaire onthulling nieuwe LED veldverlichting trainingsveld. Als V en L zijnde hebben wij de primeur de eerste voetbalclub in de gemeente Voorst te zijn om over te gaan op de energiezuinige verlichting van het voetbalveld, dit willen wij natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan!

Op deze avond is iedereen die V en L een warm hart toe draagt welkom, nodig dus ook je vrienden, ouders, opa’s en oma’s en alle andere belangstellenden uit om hiervan samen een geslaagde avond van te maken.

Voor nu willen we jullie allen een fijne vakantie toewensen en hopen wij jullie te mogen verwelkomen op sportpark ’t Hul op vrijdagavond de 31e van augustus.

Sportieve groet bestuur s.v. V en L

Laatst gewijzigd door Gerard Klumper op 12-07-2018 © 2006 - 2020 sv V en L - Site by Bjorn   Beheer