Voetbalkamp 2018

Jeugdkamp Sv V en L enorm geslaagd!
Afgelopen weekend is  de totale jeugd van Sv V en L op kamp geweest, ter afsluiting van voetbalseizoen 2017/2018. Daar is Sv V en L erg uniek in,  want bij géén enkele andere voetbalvereniging in de regio mogen ALLE jeugdteams mee op kamp. Maar daar is onze kleine club dus groot in en uit de geluiden en foto’s en video’s is op te maken dat het weer één groot succes was! Thema dit jaar was Glitter and Glamour Na de inschrijving en ondertekening de AVG privacy verklaringen, werd  gestart met voorrondes penalties schieten op het V en L terrein. Daarna gingen de kids met auto’s naar kampeerboerderij De Haverkamp in Hengelo( G)  waar de groepsindeling bekend werd gemaakt, de slaapplekken werden ingericht en er een Vossenjacht op het programma stond. Die eerste nacht werd er niet of tenminste heel weinig geslapen door de meesten. Zaterdag ochtend na het ontbijt was er voor de hele groep een speurtocht en de middag werd gevuld met spelletjes, ouwehoeren  en  mountainbiken voor het oudste jeugdteam de A. Daarna werd er door de kookmoeders een BBQ verzorgd,  was er een bingo en nadien ging de oudste jeugd, A en B zich “opmaken” voor het stappen naar de plaatselijke discotheek à la Peco! De zondagochtend werd begonnen met een ontnuchteringsspel voor de stappers waarna er lekker werd ontbeten .De tassen moesten alweer worden ingepakt, zooi opruimen en op naar De Vecht waar na de lunch(patatten) de ouders werden verwacht om te voetballen tegen hun jonge kroost en de oudere jeugd ging aan de bal tegen de leiders. Vervolgens volgde het afronden van  jaarlijkse penalty bokaal , met als keeper deze keer Arno Dolman, al jaren vaste keeper van het eerste elftal en ook jaarlijks begeleider tijdens voetbalkamp, alhoewel hij deze keer wegens klussen in z’n huis , hopelijk eenmalig, verstek liet gaan. Winnaar van de Penalty Bokaal was deze keer Rens Davelaar! Jelle vd Haar en Daan Koldenhof werden tweede en derde. Als jeugdspeler van het jaar werd Nicky van Essen gekozen, als laatste man “niet bang voor de jongens!” Als aandenken werd er nog aan iedereen een leuk voetbalkampt t-shirt uitgereikt. Het was wederom een GEWELDIG weekend wat zonder alle vrijwilligers niet mogelijk zou zijn…bij deze allen enorm bedankt voor jullie tomeloze inzet!

Afbeelding 1

Afbeelding 2

Afbeelding 3

Laatst gewijzigd door Marjan Uenk - Nijland op 14-06-2018 © 2006 - 2020 sv V en L - Site by Bjorn   Beheer