Actie Go Ahead Eagles!

Wij hebben een speciale actie voor V en L voor de wedstrijd Go Ahead Eagles – FC Eindhoven op vrijdag 13 April om 20.00 uur.

Leden van V en L kunnen voor een gereduceerd tarief naar deze wedstrijd. De kaarten kosten normaal € 15,00. Kinderen onder de 18 kunnen een kaart kopen voor € 2,50 en een volwassene voor € 7,50.
Heb je interesse? Laat het weten op pr@svvenl.nl Go Ahead vraagt dan wel om je adres gegevens, geboortedatum en email adres.. Als vereniging geven wij dit soort info NIET door. Als je mee wil, geef dan deze gegevens door aan pr@svvenl.nl ovv Go Ahead
Er wordt dan een lijst gemaakt met namen, zodat mensen die willen gaan evt samen kunnen rijden.
Tevens vraag ik dan een ouder om een en ander verder te communiceren en te regelen.

Namens pr V en L, Marjan Uenk

Laatst gewijzigd door Gerard Klumper op 03-04-2018 © 2006 - 2020 sv V en L - Site by Bjorn   Beheer