SamenLoop van Hoop Twello

Wij steunen SamenLoop van Hoop Twello, jij toch ook?

Op 7 en 8 juli 2018 doet de Gemeente Voorst mee aan de SamenLoop voor Hoop, een evenement voor iedereen die met kanker te maken heeft of heeft gehad. We gaan er niet alleen een fantastisch weekend van maken, maar zamelen samen ook zoveel mogelijk geld in voor het KWF Kankerbestrijding. Dit evenement wordt gehouden bij SV Twello, Zuiderlaan 5, Twello.

Op SamenLoop voor Hoop Twello staan we 24 uur samen stil bij de ziekte kanker en vieren we het leven. We wandelen in teamverband en er is altijd minstens één teamlid per team op het parcours als symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker. Vóór en tijdens het evenement dagen we elkaar uit om zo veel mogelijk geld op te halen voor kankeronderzoek door creatieve acties te organiseren. Meedoen aan de SamenLoop geeft je de kans om je, samen met je teamleden, in te zetten voor de strijd tegen kanker. Een nuttige en gezellige manier om je clubleden beter te leren kennen.

Tijdens de SamenLoop zijn er muziekoptredens, verschillende ceremonies en wordt er per team een kraam beschikbaar gesteld waar (zelfgemaakte) spullen kunnen worden verkocht. Ook kunnen er per team leuke activiteiten worden georganiseerd voor het publiek en andere deelnemers. De openheid en eensgezindheid maken van de SamenLoop een evenement dat iedereen raakt.

Een feest van hoop

De overlevingskansen voor mensen met kanker zijn de laatste 65 jaar ruim verdubbeld. Met de SamenLoop verzamelen we geld in voor het KWF Kankerbestrijding om ervoor te zorgen dat niemand meer hoeft te sterven aan deze vreselijke ziekte. We ondersteunen de missie van het KWF: minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. De opbrengst van onze SamenLoop draagt hieraan bij.

De ceremonies van SamenLoop zijn heel bijzonder. De openingsronde wordt bijvoorbeeld gelopen door de eregasten (mensen die ooit de diagnose kanker hebben gehad). Onder warme aanmoediging van familie, vrienden en belangstellenden lopen zij de eerste ronde.

Een ander speciaal onderdeel is de kaarsenceremonie die om 23.00 uur start. Hier worden dierbaren herdacht maar wordt ook gevierd dat mensen kanker hebben overwonnen. Iedereen kan een kaarsenzak met kaars kopen en een persoonlijke boodschap achterlaten op die kaarsenzak. De kaarsenzakken met brandende kaars worden ’s avonds langs het parcours gezet.

Dan is er nog een eindceremonie waarin ook zoveel mogelijk deelnemers op de baan meelopen en de laatste ronde doen. Daarna wordt het opgebrachte geldbedrag bekend gemaakt.

Meedoen?

We kunnen je enthousiasme en inzet goed gebruiken. Onze SamenLoop is in het weekend van 7 en 8 juli 2018. Je kunt je aanmelden via e-mail: wervingslvh@gmail.com of bij Petra Rabeling tel. 06 20121955. Zij kan eventuele vragen beantwoorden. Voor meer informatie over SamenLoop kun je ook naar de speciale SamenLoop-website: samenloopvoorhoop.nl/Twello.

Tevens hopen wij dat door middel van dit evenement vele mensen ervan doordrongen zijn dat het scheldwoord waarin het woord kanker gebruikt wordt in welke vorm dan ook tot het verleden gaat behoren. Ongemerkt kun je er zoveel mensen die het bij toeval horen zoveel verdriet mee doen.

We kunnen je enthousiasme en inzet goed gebruiken. Kom… wees sportief en doe mee, geef je op en probeer in je sportclub een team samen te stellen van ongeveer 15 personen.

Afbeelding 1

Laatst gewijzigd door Gerard Klumper op 20-03-2018 © 2006 - 2020 sv V en L - Site by Bjorn   Beheer