Indeling ouderhulp kantine per team

Beste ouders/verzorgers van onze jeugdleden,

Zoals jullie weten zijn wij een kleine voetbalvereniging waar plezier en ambitie hand in hand gaan. Een vereniging waar iedereen zich thuis voelt.

En om alles in goede banen te leiden kunnen we gebruik maken van de hulp van vele vrijwilligers. Maar om het leuk te houden voor iedereen, en ook voor de steeds kleinere groep vrijwilligers, zijn we genoodzaakt om jullie als ouders in te gaan delen voor hulp. Bij andere verenigingen is dit al heel gebruikelijk.

Dat wil zeggen dat we jullie vragen om mee te helpen in de kantine op de dag dat jullie kind thuis moet voetballen. Komende seizoenshelft zijn alle thuiswedstrijden gebundeld tot "Super Saturdaydagen". Alle teams spelen dan thuis. Dat zorgt voor veel drukte en gezelligheid op en rond de velden.

Op die dagen zijn er altijd ook 2 "vaste" kantinemedewerkers aanwezig, zodat jullie niet maar zo voor de leeuwen worden gegooid. Via de leiders worden zoals gewoonlijk de rij/wasschema's verspreid en daarbij komt binnenkort de oproep om je aan te melden om te helpen op een bepaalde dag, bepaald tijdblok. En eigenlijk doelen we dan op de ouders/verzorgers die nog geen vrijwilligerstaken bij Sv V en L hebben.

We hopen op jullie aller medewerking zodat onze jeugd gewoon lekker kan blijven voetballen en het rondom de velden ook goed vertoeven blijft.

Met vriendelijk groeten,

het bestuur

Laatst gewijzigd door Gerard Klumper op 16-02-2018 © 2006 - 2020 sv V en L - Site by Bjorn   Beheer