Super Saturday Matchday

“Super Saturday Matchday” is een feit.

Met medewerking van de KNVB is het de jeugdcommissie van V en L en dan met name Ingrid Lieferink gelukt om tot een “SUPER MATCHDAY “ te komen. En dan niet 1 keer maar de hele aanstaande voorjaarscompetitie.

Ouders, Opa’s, Oma’s, broertjes, zusjes, klasgenootjes, buurjongens en meisjes en alle andere supporters van onze 120 voetballende jeugdleden noteer vast in jullie agenda’s of smartphones de volgende data.

• 3 maart spelen 7 van de 8 V en L jeugdteams  thuis. Ons JO11-1 is dan vrij.
  • Een week later, 10 maart,  gaat dat nog eens gebeuren maar nu moet ook de JO11-1 het veld op.
  • 24 maart spelen opnieuw alle 8 teams thuis
  • 14 april spelen 7 teams thuis. JO17 is dan vrij.
  • 21 april zien we elkaar weer want ook dan speelt alles thuis.
  • En de laatste “super matchday” bij V en L dit seizoen is 26 mei.

Dat gaat veel betekenen voor V en L. Als alleen al de ouders van de jeugdleden komen dan komen er al 360 V en L ‘ers naar ’t Hul. Daarbij ook nog eens 120 voetballers en voetbalsters met begeleiding en supporters van de tegenstanders maakt toch al snel 500 personen.

Het is nu zaak dat V en L er is voor al deze personen. Het moet niet alleen druk worden maar ook super gezellig. Daarbij is elke hulp in welke vorm dan ook welkom. Er gaan zaterdagen komen waarbij er niets te doen is bij V en L omdat alle teams dan uit spelen. Maar op de “super matchday” zal dat anders zijn. Het zal dan druk zijn en dan gaat het principe op: Vele handen maken licht werk.

Als jeugdcommissie kunnen wij nu veel beter:

• jeugdleden de mogelijkheid geven om beter te ontwikkelen
  • jeugdleden laten wennen aan een hoger niveau (lees hoger team)
  • kortere en warme communicatie tussen de teams

Verder gaat de jeugdcommissie het scheidsrechters schema en de kleedkamerindeling bekijken en daar waar nodig aanpassen. Ook het wedstrijdsecretariaat zal worden bezet zodat tegenstanders een warme ontvangst krijgen.

U kunt zich mogelijk voorstellen dat op deze “super matchday” dagen er de hele dag mensen in de kantine zijn. Of ze zijn net uit gevoetbald of ze komen voor de wedstrijd. De kantinecommissie zal daar dus goed naar moeten kijken en wellicht kan men daar wat hulp bij gebruiken.

Dit schrijvende hebben wij het idee dat deze “super matchday” dagen een positieve werking hebben op het verenigingsgevoel binnen V en L. Natuurlijk kent iedereen binnen V en L elkaar maar soms liggen die contacten buiten V en L en dit zijn nou de dagen waarop die contacten versterkt kunnen worden maar nu binnen V en L.

Wij als jeugdcommissie zien het als uitdaging en verwachten dat het een groot succes gaat worden. Heeft U nog ideeën. Wij horen ze graag. Een uitgelezen kans om de hele jeugdafdeling van V en L  te “raken”

Namens de jeugdcommissie

Dick voor de Poorte

Laatst gewijzigd door Gerard Klumper op 29-01-2018 © 2006 - 2020 sv V en L - Site by Bjorn   Beheer