V en L JO13 zaalvoetbal kampioen

Niet alleen VenL JO11 heeft het verdienstelijk gedaan met het zaalvoetbal toernooi. Ook de jongens en de meisjes van de JO13, team 1 en team 2, hebben zich van een hele goede kant laten zien tijdens het jaarlijkse zaalvoetbal toernooi. Het team van JO13 was verdeeld in 2 ploegen ter gelegenheid van dit toernooitje. Zij zaten bij elkaar in de poule waar al gauw bleek dat beide teams ‘heer en meester’ waren. De laatste wedstrijd moesten zij tegen elkaar voetballen om de 1ste en de 2de prijs in de poule. Beide teams hadden tot dan toe 1 wedstrijd gelijk gespeeld en de rest allemaal gewonnen. Spannend was deze wedstrijd dus wel. Uiteindelijk ging het team wat bestond uit Youri, Stijn, Collin, Wibe, Cas, Sem en Rijk er vandoor met de felbegeerde beker. Het team van Luca, Maaike, Jarno, Matthijs, Jurrian en Kyara bood echter prima weerstand en kon met opgeheven hoofd het veld verlaten. Het was een leuke voetbalochtend waarbij we veel leuke combinaties in het veld hebben gezien van onze jeugdleden. Dat beloofd nog wat voor de toekomst…..

Afbeelding 1

Laatst gewijzigd door Gerard Klumper op 16-01-2018 © 2006 - 2020 sv V en L - Site by Bjorn   Beheer