Nieuwjaarsreceptie op zondag 7 januari 2018

Nieuwjaarsreceptie sv V en L op zondag 7 januari 2018.

Op deze zondag vindt de nieuwjaarsreceptie plaats in de kantine van V en L vanaf 11.00 uur. Tijdens deze  gezellige bijeenkomst worden verscheidene jubilarissen gehuldigd en gestopte vrijwilligers bedankt. De opbrengst van de Grote Clubactie wordt bekend gemaakt en er wordt namens Marc Leerkes nog een cadeau aangeboden voor alle jeugdleden. Dit was nog een tegoed van de Pinkstersponsorloop.

En niet te vergeten wordt er  natuurlijk geproost op een  nieuw, sportief maar vooral gezond jaar. Aansluitend begint tegen de klok van één uur, het jaarlijkse carbidschieten.

Dus iedereen die sv  V en L een warm hart toedraagt is van harte welkom op 't Hul , Kerkstraat 42 in de Vecht, op deze eerste zondag in het nieuwe jaar om samen het glas te heffenl

Laatst gewijzigd door Gerard Klumper op 16-12-2017 © 2006 - 2020 sv V en L - Site by Bjorn   Beheer